További márkák

  Alagsori világítás a Philipstől

  Miért a Philipset válassza az alagsor megvilágításához?

   

  Ön mire használja a pincét? Mosókonyhának, tárolóhelyiségnek? Esetleg egy családi szabadidős szobának, ahol ki-ki hódolhat a hobbijának, vagy játszhatnak a gyerekek? Akár egy második nappali is lehet. Bármilyen funkciót tölt be ez a helyiség, a természetes fény és az ablakok hiánya, illetve az alacsony mennyezet miatt különleges alagsori világításra van szükség. Segítségünkkel ragyogó térré változtathatja a pincét mennyezeti világítás, energiatakarékos LED-ek és kiemelő jellegű világítás alkalmazásával, hogy mindenki biztonságban és kényelemben érezze magát benne.

  Philips Hue mozgásérzékelő

  tartozék

  Bővítse mozgásérzékelővel Philips Hue rendszerét a kényelem, a nyugalom és az energiatakarékosság érdekében. Elemmel működik, vezeték nélküli, így bárhol elhelyezhető a lakásban. Egyszerűen beállítható a Philips Hue alkalmazás segítségével.
  Pipa ikon
  Akár 50 Philips Hue lámpához is csatlakoztatható
  Pipa ikon
  Mozgás érzékelése esetén bekapcsolja a Hue fényforrásokat
  Pipa ikon
  Vezeték nélküli, így bárhol elhelyezhető a lakásban
  Philips Hue mozgásérzékelő

  Funkcionális alagsori világítás – tökéletes megoldás mosókonyhák és tárolóhelyiségek számára

   

  A pince többfunkciós helyiség, ami mosókonyhának vagy tárolóhelyiségnek is használható, ezért nagyon fontos, hogy jó legyen a világítása. Általában klasszikus mennyezeti lámpákat ajánlott használni, hogy elég fényt teremtsenek a többnyire sötét helyiségben. A LED-es alagsori lámpák nagyon előnyösek, mivel energiatakarékosak és ragyogó fényt biztosítanak, ami szükséges is a mindennapi házi teendőkhöz. Hasznos lehet, ha fali vagy felcsíptethető világítótestekkel megvilágítja a tárolórendszereket, hogy mindig megtalálja, amit keres. A nagy páratartalom miatt lényeges, hogy nedvességálló lámpatesteket válasszunk a mosókonyhába.

   

  Az alagsori világítás fontos kívánalmai:

   

  • Ragyogó megvilágítás, hogy biztonságosan dolgozhassunk
  • Megbízható szilárdság
  • Kiemelkedő energiatakarékosság
  • Nedvességálló lámpatestek legyenek a párás helyiségekben, például a mosókonyhában

  A legjobb megoldás a nappaliba – Az előnyök gyors áttekintése

  5 éves jótállás
  A lámpához tartozó 2 év garancia mellett a Philips  5 éves jótállást kínál a LED-rendszerre, vagyis a LED-modulra és a lámpában levő vezérlőre.
  A fény színhőmérséklete
  A fény különböző színhőmérsékletű lehet, amit Kelvin-fokban (K) mérnek. Az alacsonyabb kelvinértékű lámpák meleg, barátságosabb fényt adnak, míg a magasabb kelvinértékűek fénye hideg, élénkítőbb hatású. Ez a Philips-lámpa meleg fehér fényével barátságos légkört teremt.
  Philips energiatakarékos lámpa
  Ez a Philips energiatakarékos lámpa kevesebb áramot fogyaszt a hagyományos fényforrásokhoz képest, így Ön pénzt takaríthat meg az áramszámlán, és egyben a környezetért is tesz.
  LED 15 év átlagos használat
  Megbízható fényforrás. Ez a Philips LED-lámpa 15 000 órás élettartamú beépített LED-ekkel rendelkezik (ez 15 évnek felel meg átlagos, napi 3 órás használat és legalább 13 000 kapcsolási ciklus mellett). Olyan megnyugtató érzés, hogy nem kell aggódnia a karbantartás és az izzócsere miatt, miközben tökéletes fényviszonyokat teremt otthonában.

  Barátságos alagsori világítás – a pincében kialakított nappali kényelméért

   

  Ha a nappalit áthelyezzük az alagsorba, gondosan meg kell tervezni a világítását. Mivel napfényre nem számíthatunk, ebben a helyiségben több világításra lesz szükség, mint a ház többi részében. A helyiség alapvilágítását biztosító mennyezeti lámpa mellett kiemelő jellegű világítást is érdemes alkalmazni, például fali lámpatesteket, állólámpákat és felcsíptethető lámpákat, amiket a képekre, tükrökre és polcokra erősíthetünk. Ezek különösen hatásosak egy buliszobában, egy szabadidős helyiségben vagy a nappaliban. Ha további ötleteket szeretne látni a nappali megvilágítására, kattintson ide. Saját teret szeretne biztosítani a gyerekeknek a pincében? Nézze meg gyerekszoba-világítási ötleteinket itt.

  Az alagsori világítás megtervezése – tippek

  Képkocka a Philips alagsori világításról szóló videójából

  Alagsori világítás a Philipstől: Keresse meg a megfelelő világítást pincéje számára!

  Pipa ikon
  Nedvességálló lámpatesteket válasszon a párás helyiségekbe, például a mosókonyhába.
  Pipa ikon
  Alakítson ki egy tökéletes buliszobát a Philips Hue színes fényeivel.
  Pipa ikon
  A kamrát és a tárolóhelyiségeket ragyogó mennyezeti szpotlámpákkal világítsa meg.
  Pipa ikon
  A szabályozható világítás tökéletes környezetet teremt a nappaliban. A WarmGlow izzók barátságos fényt árasztanak, és minél kisebbre veszi a fényerőt, annál melegebb lesz a fényük.
  Pipa ikon
  Az alagsorban kialakított nappaliknak több fényforrásra van szükségük a napfény hiányának ellensúlyozása miatt. A SceneSwitch 3 különféle látványt kínál a ragyogó nappali világosságtól az otthonos derengésig, és még fényerő-szabályozó sem kell hozzá.

  Philips Hue mozgásérzékelő

  tartozék

  Philips Hue mozgásérzékelő