Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

   Alagsori világítás a Philipstől

   Miért a Philipset válassza az alagsor megvilágításához?

    

   Ön mire használja a pincét? Mosókonyhának, tárolóhelyiségnek? Esetleg egy családi szabadidős szobának, ahol ki-ki hódolhat a hobbijának, vagy játszhatnak a gyerekek? Akár egy második nappali is lehet. Bármilyen funkciót tölt be ez a helyiség, a természetes fény és az ablakok hiánya, illetve az alacsony mennyezet miatt különleges alagsori világításra van szükség. Segítségünkkel ragyogó térré változtathatja a pincét mennyezeti világítás, energiatakarékos LED-ek és kiemelő jellegű világítás alkalmazásával, hogy mindenki biztonságban és kényelemben érezze magát benne.

   Philips Hue mozgásérzékelő

   tartozék

   Bővítse mozgásérzékelővel Philips Hue rendszerét a kényelem, a nyugalom és az energiatakarékosság érdekében. Elemmel működik, vezeték nélküli, így bárhol elhelyezhető a lakásban. Egyszerűen beállítható a Philips Hue alkalmazás segítségével.
   Pipa ikon
   Akár 50 Philips Hue lámpához is csatlakoztatható
   Pipa ikon
   Mozgás érzékelése esetén bekapcsolja a Hue fényforrásokat
   Pipa ikon
   Vezeték nélküli, így bárhol elhelyezhető a lakásban
   Philips Hue mozgásérzékelő

   Funkcionális alagsori világítás – tökéletes megoldás mosókonyhák és tárolóhelyiségek számára

    

   A pince többfunkciós helyiség, ami mosókonyhának vagy tárolóhelyiségnek is használható, ezért nagyon fontos, hogy jó legyen a világítása. Általában klasszikus mennyezeti lámpákat ajánlott használni, hogy elég fényt teremtsenek a többnyire sötét helyiségben. A LED-es alagsori lámpák nagyon előnyösek, mivel energiatakarékosak és ragyogó fényt biztosítanak, ami szükséges is a mindennapi házi teendőkhöz. Hasznos lehet, ha fali vagy felcsíptethető világítótestekkel megvilágítja a tárolórendszereket, hogy mindig megtalálja, amit keres. A nagy páratartalom miatt lényeges, hogy nedvességálló lámpatesteket válasszunk a mosókonyhába.

    

   Az alagsori világítás fontos kívánalmai:

    

   • Ragyogó megvilágítás, hogy biztonságosan dolgozhassunk
   • Megbízható szilárdság
   • Kiemelkedő energiatakarékosság
   • Nedvességálló lámpatestek legyenek a párás helyiségekben, például a mosókonyhában

   A legjobb megoldás a nappaliba – Az előnyök gyors áttekintése

   5 éves jótállás
   A lámpához tartozó 2 év garancia mellett a Philips  5 éves jótállást kínál a LED-rendszerre, vagyis a LED-modulra és a lámpában levő vezérlőre.
   A fény színhőmérséklete
   A fény különböző színhőmérsékletű lehet, amit Kelvin-fokban (K) mérnek. Az alacsonyabb kelvinértékű lámpák meleg, barátságosabb fényt adnak, míg a magasabb kelvinértékűek fénye hideg, élénkítőbb hatású. Ez a Philips-lámpa meleg fehér fényével barátságos légkört teremt.
   Philips energiatakarékos lámpa
   Ez a Philips energiatakarékos lámpa kevesebb áramot fogyaszt a hagyományos fényforrásokhoz képest, így Ön pénzt takaríthat meg az áramszámlán, és egyben a környezetért is tesz.
   LED 15 év átlagos használat
   Megbízható fényforrás. Ez a Philips LED-lámpa 15 000 órás élettartamú beépített LED-ekkel rendelkezik (ez 15 évnek felel meg átlagos, napi 3 órás használat és legalább 13 000 kapcsolási ciklus mellett). Olyan megnyugtató érzés, hogy nem kell aggódnia a karbantartás és az izzócsere miatt, miközben tökéletes fényviszonyokat teremt otthonában.

   Barátságos alagsori világítás – a pincében kialakított nappali kényelméért

    

   Ha a nappalit áthelyezzük az alagsorba, gondosan meg kell tervezni a világítását. Mivel napfényre nem számíthatunk, ebben a helyiségben több világításra lesz szükség, mint a ház többi részében. A helyiség alapvilágítását biztosító mennyezeti lámpa mellett kiemelő jellegű világítást is érdemes alkalmazni, például fali lámpatesteket, állólámpákat és felcsíptethető lámpákat, amiket a képekre, tükrökre és polcokra erősíthetünk. Ezek különösen hatásosak egy buliszobában, egy szabadidős helyiségben vagy a nappaliban. Ha további ötleteket szeretne látni a nappali megvilágítására, kattintson ide. Saját teret szeretne biztosítani a gyerekeknek a pincében? Nézze meg gyerekszoba-világítási ötleteinket itt.

   Az alagsori világítás megtervezése – tippek

   Képkocka a Philips alagsori világításról szóló videójából

   Alagsori világítás a Philipstől: Keresse meg a megfelelő világítást pincéje számára!

   Pipa ikon
   Nedvességálló lámpatesteket válasszon a párás helyiségekbe, például a mosókonyhába.
   Pipa ikon
   Alakítson ki egy tökéletes buliszobát a Philips Hue színes fényeivel.
   Pipa ikon
   A kamrát és a tárolóhelyiségeket ragyogó mennyezeti szpotlámpákkal világítsa meg.
   Pipa ikon
   A szabályozható világítás tökéletes környezetet teremt a nappaliban. A WarmGlow izzók barátságos fényt árasztanak, és minél kisebbre veszi a fényerőt, annál melegebb lesz a fényük.
   Pipa ikon
   Az alagsorban kialakított nappaliknak több fényforrásra van szükségük a napfény hiányának ellensúlyozása miatt. A SceneSwitch 3 különféle látványt kínál a ragyogó nappali világosságtól az otthonos derengésig, és még fényerő-szabályozó sem kell hozzá.

   Philips Hue mozgásérzékelő

   tartozék

   Philips Hue mozgásérzékelő