További márkák

Válasszon egy lámpát
A fény annyi mindenre alkalmas!

Tökéletes világítótestek a ház minden helyiségébe

 

Lámpatesteink széles választéka segítséget nyújt minden helyiség megvilágításához. A fali és állólámpáktól a mennyezeti függesztékekig és az asztali lámpákig, a Philips lámpatestek tökéletes fényt biztosítanak otthona számára. Az Otthoni világítástervező eszköz segítségével megtekintheti, hogyan gazdagíthatnák otthonát a termékeinkkel elérhető különféle egyedi hangulatú világítási megoldások. Keresse meg az adott helyiségnek leginkább megfelelő hangulatot a nappalik meleg és barátságos környezetétől a fürdőszobák és konyhák ragyogó, energizáló megvilágításáig. A Philipsszel nincs két egyforma otthoni belső világítás.

Találja meg a tökéletes világítást
otthonába!

Próbálja ki otthoni világítástervező eszközünket, mellyel megtervezheti és megtekintheti otthona világítását.

Tekintse meg további világítástechnikai termékeinket!

Találja meg a lámpájába illő tökéletes izzót!

 

Nézzen körül a Philips Lighting izzóinak rendkívül széles választékában! Az izzók lenyűgözően sokféle formában, stílusban és foglalattal kaphatók. Akár az otthonában szeretne kellemes légkört teremteni, akár csak valamilyen energiatakarékos megoldást keres, hogy csökkentse háztartása kiadásait, mi biztosan tudunk segíteni.

A HUE korlátlan lehetőségeket kínál

 

Alakítsa át a hétköznapi világítást különleges élménnyé! Játsszon a színekkel, vagy hozza összhangba a világítást a zene vagy film hangulatával.