További márkák

Izzó választása
Találja meg az igényeinek megfelelő izzót!

Hogy mindig a legjobb döntést hozza 

 

Üdvözli a Philips Lighting izzóinak széles választéka! A termékkínálatban megtalálhatók az otthonában, irodájában, gépjárművében és sok más helyen használható LED-es és halogén izzók, valamint fénycsövek is. Az izzók lenyűgözően sokféle formában, stílusban és foglalattal kaphatók. Akár az otthonában szeretne kellemes légkört teremteni, akár energizálni szeretné a munkahelyi környezetet, kísérletezne a színekkel, feldobná a dekorációt vagy egyszerűen csak energiát takarítana meg, hogy csökkentse háztartása kiadásait, mi biztosan tudunk segíteni. A megfelelő megoldás kiválasztása nem jelent kihívást a világítási tanácsadónk segítségével. Szórakoztató és könnyen használható, és biztosítja, hogy mindig az igényeinek megfelelő izzót válassza.

Fedezze fel a Philips Lighting kínálatát!

experience-dimmed

Fedezze fel a Philips LED-világítások világát!

 

Érezze magát otthon a Philips legújabb LED-technológiájával. A Philips LED-világítás azonnal otthonos érzést biztosít, amint felkapcsolja a lámpát. A LED-lámpák a szép, meleg fehér fényt kivételesen hosszú élettartammal ötvözik. A LED-lámpák azonnali és jelentős energiamegtakarítást biztosítanak, miközben fokozzák az otthonosság érzését.

living-room

Energizálja otthonát kompakt fénycsövekkel!

 

A Philips kompakt fénycsövei (CFL) kellemes, lágy fényt biztosítanak az otthonos légkör megteremtése érdekében. A kompakt fénycső nagy teljesítményű, energiatakarékos, és hosszú élettartamú fényt biztosít. Ezek a leginkább elterjedt energiatakarékos lámpák. A kompakt fénycsövek a fénycsövek energiáját a hagyományos izzók kényelmével és népszerűségével ötvözik.

hallway

Teremtsen megfelelő légkört halogénlámpák segítségével! 

 

A hagyományos izzók leggyorsabban és legkönnyebben halogénlámpákkal helyettesíthetők. Tekintse meg, miképpen kínálják a halogénlámpák a világítási lehetőségek széles választékát úgy, hogy egyben ugyanolyan minőségű, meleg és sugárzó fényt bocsátanak ki, mint a hagyományos izzók.

Világítási tanácsadó

Nézze meg egyéb világítástechnikai termékeinket!

vintage-experience

Megfelelő világítás a lakberendezés tökéletesítéséhez

 

Élvezze ki a modern LED-es technológiára kész ikonikus forma előnyeit! Az egyéni stílusának tökéletesen megfelelő régimódi lámpa.

hue-imagination

A Hue korlátlan lehetőségeket kínál

 

Alakítsa át a hétköznapi világítást különleges élménnyé! Játsszon a színekkel, vagy hozza összhangba a világítást a zene vagy film hangulatával.