Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

  Izzó választása
  Találja meg az igényeinek megfelelő izzót!

  Hogy mindig a legjobb döntést hozza 

   

  Üdvözli a Philips Lighting izzóinak széles választéka! A termékkínálatban megtalálhatók az otthonában, irodájában, gépjárművében és sok más helyen használható LED-es és halogén izzók, valamint fénycsövek is. Az izzók lenyűgözően sokféle formában, stílusban és foglalattal kaphatók. Akár az otthonában szeretne kellemes légkört teremteni, akár energizálni szeretné a munkahelyi környezetet, kísérletezne a színekkel, feldobná a dekorációt vagy egyszerűen csak energiát takarítana meg, hogy csökkentse háztartása kiadásait, mi biztosan tudunk segíteni. A megfelelő megoldás kiválasztása nem jelent kihívást a világítási tanácsadónk segítségével. Szórakoztató és könnyen használható, és biztosítja, hogy mindig az igényeinek megfelelő izzót válassza.

  Fedezze fel a Philips Lighting kínálatát!

  experience-dimmed

  Fedezze fel a Philips LED-világítások világát!

   

  Érezze magát otthon a Philips legújabb LED-technológiájával. A Philips LED-világítás azonnal otthonos érzést biztosít, amint felkapcsolja a lámpát. A LED-lámpák a szép, meleg fehér fényt kivételesen hosszú élettartammal ötvözik. A LED-lámpák azonnali és jelentős energiamegtakarítást biztosítanak, miközben fokozzák az otthonosság érzését.

  living-room

  Energizálja otthonát kompakt fénycsövekkel!

   

  A Philips kompakt fénycsövei (CFL) kellemes, lágy fényt biztosítanak az otthonos légkör megteremtése érdekében. A kompakt fénycső nagy teljesítményű, energiatakarékos, és hosszú élettartamú fényt biztosít. Ezek a leginkább elterjedt energiatakarékos lámpák. A kompakt fénycsövek a fénycsövek energiáját a hagyományos izzók kényelmével és népszerűségével ötvözik.

  hallway

  Teremtsen megfelelő légkört halogénlámpák segítségével! 

   

  A hagyományos izzók leggyorsabban és legkönnyebben halogénlámpákkal helyettesíthetők. Tekintse meg, miképpen kínálják a halogénlámpák a világítási lehetőségek széles választékát úgy, hogy egyben ugyanolyan minőségű, meleg és sugárzó fényt bocsátanak ki, mint a hagyományos izzók.

  Nézze meg egyéb világítástechnikai termékeinket!

  vintage-experience

  Megfelelő világítás a lakberendezés tökéletesítéséhez

   

  Élvezze ki a modern LED-es technológiára kész ikonikus forma előnyeit! Az egyéni stílusának tökéletesen megfelelő régimódi lámpa.

  hue-imagination

  A Hue korlátlan lehetőségeket kínál

   

  Alakítsa át a hétköznapi világítást különleges élménnyé! Játsszon a színekkel, vagy hozza összhangba a világítást a zene vagy film hangulatával.