Javaslatok

  Warmglow LED

  Star egyes szpotlámpa

  Warmglow szabályozható lámpa, Hangulat teremtésére tökéletes, Lágy LED, szemkímélő, Könnyen felszerelhető a ClickFix-szel 5624031P0 Hasonló termékek
  • Minél halványabb, annál melegebb hatású fény

   56240/31/P0

   Warmglow LED

   Star egyes szpotlámpa

   56240/31/P0 Hasonló termékek

   Állítsa be a szoba hangulatát az aktuális tevékenységéhez. A Philips WarmGlow LED-spotlámpa fényereje finoman szabályozható, így a nagy fényerejű funkcionális fénytől a meleg hangulatvilágításig terjedő skálán mindig rátalálhat a tökéletes fényszintre. Minél jobban leszabályozza, annál melegebb lesz a fény. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Minél halványabb, annál melegebb hatású fény

  A legtöbb LED-es fényerő-szabályozóval használható

  • Szemnyugtató hatású

   Szemnyugtató hatású

   Egyértelmű tény, hogy az éles fény bántja a szemet. A túl fényes világítás szemkápráztató. Ha viszont túl lágy, akkor csak hunyorog az ember. Most olyan lágy LED-megvilágítás érhető el, amely kíméli a szemet, és tökéletes hangulatot teremt az Ön otthonában.

  • ClickFix könnyű szerelés

   ClickFix könnyű szerelés

   A spotlámpát könnyen felszerelheti egyedül is. A ClickFix rendszernek köszönhetően nincs szükség segítségre. Egyszerűen szerelje fel a konzolt a mennyezetre, csatlakoztassa a vezetékeket, majd pattintsa a helyére és rögzítse a lámpát egy menetben.

  • A hangulat a fényerő-szabályozóval egy pillanat alatt megváltoztatható

   Állítsa be a szoba hangulatát az aktuális tevékenységéhez. A Philips WarmGlow LED-es spotok a fényerő-szabályozó kapcsolására azonnal létrehozzák a tökéletes hangulatot. Halványítsa le a 2700 K-es funkcionális megvilágítást kellemes, meleg 2200 K-es fényre a hangulatos időtöltéshez. A nagyobb mértékű halványítás egyre melegebb fénytónust jelent.

  • Magas fényáram – 500 lumen

   Tegye ragyogóvá otthonát kiváló minőségű lámpákkal

  • Integrált LED-világítás

   A spotlámpa kiváló minőségű integrált LED-es fényforrással rendelkezik, mely optimális fényáramot biztosít.

  • 5 év garancia a nyugalomra

   Minden spotlámpánkat tartósra tervezzük. 5 éves garanciát vállalunk a teljes termékre, így Ön hosszú időn keresztül, nap mint nap számíthat a minőségi világításra.

  • A lámpa élettartama akár 30 év is lehet

   A LED-lámpa hosszabb élettartamú, megszünteti a fényforrás gyakori cseréjét. Ezáltal jelentősen csökken a hulladék mennyisége, és hosszú távon is pénzmegtakarítást eredményez.

  • Legyen a LED-világítása kiváló fényminőségű, de egyben energiatakarékos is

   A LED-lámpákkal akár 80%-os energiamegtakarítás érhető el az azonos fényáramú hagyományos fényforrásokhoz képest. Ha Philips lámpát vagy izzót vásárol, azonnal pénzt takarít meg. A LED-lámpára lecserélt fényforrások hatása már a következő energiaszámlán meg fog látszani.

  • Bekapcsoláskor azonnal világítani kezd

   A Philips LED-spotlámpákra nem kell várni. A bekapcsolás után azonnal biztosítják a teljes fényerősséget. Igazi, a hagyományos izzóéhoz hasonló meleg fehér fénye azonnal barátságos hangulatot teremt.

  • Tökéletes fényhatás kiemelő világításhoz

   Modern világítás, családias, széles sugárzási szögű (40°-os) fényárammal – ez a LED-spotlámpa alkalmas kiemelő világításhoz és általános célú világításhoz is. Ideális konyhai használatra, nappali és étkező megvilágítására.

  • Az állítható spotfej maximális rugalmasságot biztosít

   Állítható feje oda irányítja a fényt, ahol Önnek a legnagyobb szüksége van rá.

  • Tartós, kiváló minőségű alapanyagok

   A spotlámpa tartós, kiváló minőségű anyagokból készült, kidolgozása is rendkívüli. A lámpatest rendkívül masszív és tartós; magasabb szintre emeli és hosszú éveken keresztül biztosítja otthonának ragyogását.

  Összes specifikációt mutat
  • Szemnyugtató hatású. Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol tájékozódhat a villogást, a stroboszkóphatást, valamint a többi kritériumot és termékadatot illetően.