További márkák

 • Hozzon létre varázslatos szabadtéri pillanatokat

  01643/30/PN

  myGarden

  Falilámpa

  01643/30/PN Hasonló termékek

  Vigye ki a vintage stílust a szabadtérre ezzel a fekete kivitelű Philips myGarden fali lámpával. A retró kialakítású lámpával stílusosan élvezheti a szabadtéri pillanatokat. A kiváló minőségű anyagok és a fekete színű borítás tökéletesen illik egyéni stílusához. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Hozzon létre varázslatos szabadtéri pillanatokat

Fekete kiadás a vintage stílushoz

 • Időjárásálló

  Időjárásálló

  Ezt a Philips kültéri lámpát kifejezetten nedves kültéri helyszínekre tervezték és szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. A lámpa IP44-es értékkel rendelkezik: védett a ráfröccsenő vízzel szemben; a termék kültéren a legáltalánosabb használatra alkalmas, ideális fényforrás.

 • Teremtsen stílusos és barátságos hangulatot

  Ez a kültéri lámpa követi az aktuális trendeket és életstílust, hatékonyan beleolvad a külső térbe, és megteremti azt a fénykörnyezetet, amiről mindig is álmodott.

 • Kiváló minőségű anyagok

  A Philips kültéri lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, pazar kivitelezéssel. A lámpatest szilárd, ellenáll a rozsdásodásnak is bármilyen időjárás esetén, és hosszan tartó használatot biztosít.

Összes specifikációt mutat