Javaslatok

  myGarden

  Fali lámpa

  Hoverfly, fekete 1723730PN Hasonló termékek
  • Hozzon létre varázslatos szabadtéri pillanatokat

   17237/30/PN

   myGarden

   Fali lámpa

   17237/30/PN Hasonló termékek

   Vigye ki a vintage stílust a szabadtérre ezzel a fekete kivitelű Philips myGarden fali lámpával. A retró kialakítású lámpával stílusosan élvezheti a szabadtéri pillanatokat. A kiváló minőségű anyagok és a fekete színű borítás tökéletesen illik egyéni stílusához. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Hozzon létre varázslatos szabadtéri pillanatokat

  Fekete kiadás a vintage stílushoz

  • Időjárásálló

   Időjárásálló

   Ezt a Philips kültéri lámpát kifejezetten nedves kültéri helyszínekre tervezték és szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. A lámpa IP44-es értékkel rendelkezik: védett a ráfröccsenő vízzel szemben; a termék kültéren a legáltalánosabb használatra alkalmas, ideális fényforrás.

  • Teremtsen stílusos és barátságos hangulatot

   Ez a kültéri lámpa követi az aktuális trendeket és életstílust, hatékonyan beleolvad a külső térbe, és megteremti azt a fénykörnyezetet, amiről mindig is álmodott.

  • Kiváló minőségű anyagok

   A Philips kültéri lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, pazar kivitelezéssel. A lámpatest szilárd, ellenáll a rozsdásodásnak is bármilyen időjárás esetén, és hosszan tartó használatot biztosít.

  Összes specifikációt mutat