Ön most a Philips világítástechnikai weboldalát nézi. Honosított verzió is rendelkezésére áll.
Javaslatok

  Philips LED

  Váltson fényre, amely kíméletes a szemeihez.

  Miért a Philips EyeComfort LED?


  A rossz minőségű fény fáraszthatja a szemeit. A Philips LED fényforrásokat úgy tervezték, hogy kíméletesek legyenek a szemeihez. Egy megbízható márkától ez elvárás.
  EyeComfort logo
  EyeComfort video

  Fedezze fel az EyeComfort termékcsaládot


  A Philips LED fényforrásai széles méret- és formaválasztékban kaphatók. Nem volt még ennél egyszerűbb a LED fényforrásra való váltás. Nem csak a villanyszámláin fog pozitív változást tapasztalni, hanem a saját és családja látását is kímélheti.
  • LED Gyertyaizzó (fényerő szabályozható)

   LED

   Gyertyaizzó (fényerő szabályozható)

   • 5W (40W)
   • E14
   • Meleg fehér
   • Szabályozható
  • LED Fényforrás (szabályozható)

   LED

   Fényforrás (szabályozható)

   • 5,5 W (40 W)
   • E27
   • Meleg fehér
   • Szabályozható

  Mik az EyeComfort előnyei?

   

  Sokféle LED fényforrás van jelenleg a piacon, de nem egyformák. Létrehoztuk a Philips EyeComfort termékcsaládot, melyben megtalálható LED fényforrásaink mind megfelelnek az EyeComfort előírásainknak, amely meghatározott kényelmi kritériumok alapján vizsgálja a termékek megfelelőségét. Ezek a vibrálás, káprázás, stroboszkóp-hatás, fotobiológiai biztonság, szabályozhatóság és színvisszaadás - melyek mind befolyásolják a szemünk kényelmét. 

  Flicker
  Flicker

  Vibrálás és villogás

   

  A piacon fellelhető LED fényforrások közül néhánynak működtetése közben vibráló vagy villogó fényhatás jelentkezhet. Ez zavaró lehet, irritációt okozhat vagy befolyással lehet bizonyos egészségügyi állapotokra. 

   

  Az EyeComfort LED fényforrásokat úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentsék azon tényezőket, amelyek kiváltják ezeket az effektusokat, így biztosítván a szemek kényelmét olvasás, munkavégzés vagy pihenés közben.

  Flicker video
  Glare

  Káprázás

   

  Néhány, a piacon fellelhető LED fényforrásnak vakító hatása lehet, amikor is a fényforrás fényessége megnehezítheti a látást. Ez látási diszkomfort-érzetet és akár fejfájást is okozhat.

   

  EyeComfort LED fényforrásokat úgy tervezték, hogy csökkentsék a káprázást, hogy ezzel otthona minden helyiségében biztosíthassák a szemek teljes kényelmét. 

  Flicker video
  Photo biological safety

  Fotobiológiai biztonság


  A fotobiológiai biztonságot tekintve a LED fényforrásaink nem különböznek a hagyományos izzóktól. Nem tartalmaznak nagy mennyiségű rövid hullámhosszúságú fényt, amely kék fény veszélyt okozhat. A biztonsági követelményeknek megfelelnek.
  Photo biological safety video
  Color rendering

  Színvisszaadás

   

  A színvisszaadás arra utal, hogy egy fényforrás mennyire pontosan adja vissza a megvilágított tárgy valós színét.

   

  Az EyeComfort LED fényforrásoknak magas a színvisszaadási indexük, ami azt jelenti, hogy otthona berendezései nagy felbontásban és valódi színeikben pompázhatnak. 

  Color rendering video
  Tunability icon

  Színhőmérséklet hangolás

   

  Sok LED csak egy színhőmérsékletet bocsát ki, – mint a meleg vagy a hideg fehér – ami azt jelenti, hogy nem változtathatja a szobája hangulatát. 

   

  Ezzel szemben a hangolható EyeComfort LED fényforrásokkal szabályozhatja a színhőmérsékletet. Ennek segítségével beállíthat például energizáló hideg fényt reggelekre, vagy meghitt, meleg fényt éjszakára.  

  Tunability video
  Noise icon

  Zaj

   

  Néhányan zavarónak tartják a LED fényforrások által kibocsátott zúgást. Ennek a zajnak az az oka, hogy a fényforrások ilyen módon veszik fel az elektromos áramot a fény előállításához.

   

  Az EyeComfort LED fényforrások úgy lettek megtervezve, hogy kiküszöböljék ezt a zajt, hogy zavartalanul dolgozhasson vagy tanulhasson. 

  Strobe video
  Dimmable icon

  Szabályozhatóság

   

  Néhány alacsonyabb minőségű szabályozható LED fényforrás villogó fényhatással működik, ha a látható fény mennyiségét alacsonyabbra állítjuk. 

   

  Az EyeComfort LED fényforrásokat úgy tervezték meg, hogy tökéletes hangulatot hozhasson létre, amely fényforrás ráadásul gyengéd megoldás a szemei számára is.

  Dimmable video

  “A megfelelő világítás kiválasztása nagyon fontos”

   

  “Az általunk nap mint nap használt világítás befolyásolhatja életünk minőségét. Például a színhőmérséklet vagy a fényerő módosítása a nap folyamán javíthatja az alvásunk minőségét, ami kritikus hatással van közérzetünkre és egészségünkre. Ezzel szemben a gyenge minőségű mesterséges fény hátrányos hatással van élet- és alvásminőségünkre, szemfáradtságot és akár fejfájást is okozhat. A megfelelő világítás kiválasztása nagyon fontos."

  Andrew Stockman Professor at the Institute of Ophthalmology
  Andrew Stockman, a University London (UCL) 
  Szemészeti Intézetének professzora
  Critical benefits of EyeComfort

  Az EyeComfort előnyei

   

  A világítás fontos szerepet játszik a produktivitásban, a gyermekek látásának fejlődésében, támogatja az időseket és az ébredési, elalvási ciklusunkat.

  Nézze meg a videót, amelyben Andrew Stockman szemész professzor beszámol arról, hogy az EyeComfort hogyan valósítja meg a megfelelő világítást és ennek fontosságáról.

  Látási tények és adatok

  Látási tények és adatok

   

  Hogyan gondolkodnak az emberek a világításról a világ különböző pontjain? Több mint 10 000 embert kérdeztünk meg a világításhoz való hozzáállásukról. Tekintse meg főbb megállapításainkat, hogy összevethesse a saját, világításhoz kapcsolódó magatartásával.

  A globális kutatás alapján megállapításra került, hogy az emberek félnek a látásuk romlásától, viszont csak nagyon kevesen tesznek ez ellen. A szeme kényelmének javítása olyan egyszerű is lehet, mint egy új fényforrásnak a foglalatba való becsavarása. Lentre kattintva megtudhatja, milyen megállapításokat osztottunk meg a médiával ezzel kapcsolatban

  Fedezze fel az EyeComfort termékcsalád összes tagját

   

  Az EyeComfort LED fényforrások és lámpatestek magas minőséget és kényelmes fényt biztosítanak. Tekintse meg az EyeComfort LED fényforrásaink teljes választékát, hogy minden szobájába eljuttathassa EyeComfort kellemes fényét. 

   

  A választék megtekintése

  Designed for the comfort of your eyes. Visit philips.com/eyecomfort for flicker, strobe and other EyeComfort parameters and product details.