További márkák

Érezze magát otthonosan
LED-világítással

A megfelelő lámpa a hosszan tartó, minőségi lámpa

A LED-ek előnyei

 

Csak az izzót kell kicserélnie, semmi mást. Ismerje meg a LED-es izzóra váltás előnyeit, és tekintse meg az elérhető izzótípusokat
 

Összes LED-lámpa megjelenítése

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
See the possibilities of LED lighting
 
 
 
 
 

Sužinokite, kaip LED apšvietimas gali pakeisti Jūsų namus

 

Jauskitės kaip namuose su „Philips” naujausiomis LED apšvietimo technologijomis. „Philips” LED apšvietimas užtikrina, kad pasijusite kaip namuose iškart, kai įjungsite jungiklį. LED lemputės skleidžia nuostabią, šiltai baltą šviesą ir itin ilgai veikia. LED lemputės praturtins namų aplinką ir tuojau pat leis pradėti žymiai taupyti elektros energiją.


„Philips” LED apšvietimas užtikrina, kad pasijusite kaip namuose iškart, kai įjungsite jungiklį. LED lemputės skleidžia nuostabią, šiltai baltą šviesą ir itin ilgai veikia. LED lemputės praturtins namų aplinką ir tuojau pat leis pradėti žymiai taupyti elektros energiją.


Peržiūrėkite visas LED lemputes

The Benefits of LEDs

A megszokott megjelenés,
jobb belsővel

A LED-es megoldások leváltják a halogén szpotlámpákat

Fedezze fel, mire használhatja a LED-technológiát!


Érezze magát otthonosan a Philips legújabb LED-technológiájával. A Philips LED-világítás azonnal biztosítja az otthonos érzést, mihelyst felkapcsolja a lámpát. A LED-lámpák a szép, meleg fehér fényt kivételesen hosszú élettartammal ötvözik. A LED-lámpák azonnali és lényeges energiamegtakarítást biztosítanak, miközben gazdagítják az ön otthonának légkörét.


Összes LED-lámpa megjelenítése

Kapcsolja be a Philips LED-et minden alkalomra

Miért válasszon LED-et?


A LED-lámpák bármilyen esemény alkalmával tökéletes fényminőséget teremtenek, az otthonos esti romantikus fényektől a speciális tárgyakat megvilágító ragyogásig. A LED-lámpák mindent megadnak, amit csak keres. A LED-lámpák tökéletesen találnak a hálószobába, a konyhába vagy a nappaliba. A LED-fény villogásmentes, és magas színvisszaadási indexszel rendelkezik, ami biztosítja, hogy a tárgyakat a maguk igazi, természetes színeiben láthassuk.


LED-lámpák különleges alkalmakra

Philips LED-formatervezés

 

Az elegáns formatervezés a kevésbé hatékony lámpákkal összehasonlítva megnövekedett élettartamot biztosít, és ideális a díszes lámpatestekben, asztali lámpákban és süllyesztett világítótestekben való használatra. A LED-lámpák azonnali meleg fehér fényt biztosítanak. Ez segít a tökéletes fényminőség, valamint a kellemes, invitáló és otthonos légkör megteremtésében. Többféle formában és méretben kaphatók, így biztos lehet benne, hogy megtalálja az igényeinek megfelelőt:


Fedezze a teljes LED-kínálatunkat!

Szabályozható fényerejű LED-lámpák

 

Amikor fényerő-szabályozós LED-lámpákat használunk, a kívánt világítási szint is biztosított. 


Szabályozható fényerejű LED-lámpára van szükségem

Népszerű termékek

Pillantson rá a népszerű termékeinkre, és válassza ki a megfelelő lámpát
Gyakori kérdések


Gyakori kérdések

 

Többet szeretne tudni a LED-lámpákról? Találja meg a választ az öt leggyakoribb kérdés segítségével.
 

1. Miképpen stabilizálhatom a fénykibocsátást?

 

Számos új fényerő-szabályozót kézi beállítású csavarral látnak el, amelynek segítségével be lehet állítani a megfelelő fényerőt. Amennyiben a csavar nincs a megfelelő helyzetbe állítva, zúgás vagy villogás léphet fel. Állítsa be a csavart, hogy stabil fénykibocsátást érjen el. Amennyiben további segítségre van szüksége, kérjük forduljon a Philips ügyfélszolgálatához.
 

2. Milyen típusú fényerő-szabályozót használhatok a LED-lámpámhoz vagy szpotlámpámhoz?

 

A Philips többféle szabályozható fényerejű lámpát és szpotlámpát kínál, ugyanakkor jelentős mennyiségű európai fényerő-szabályozót tesztelt a kompatibilitás megvizsgálása céljából.

Tekintse át a Philips által ajánlott és a fényerő-szabályozókkal kompatibilis lámpák és szpotlámpák listáját.

 

Tekintse át a Philips által ajánlott és a fényerő-szabályozókkal kompatibilis lámpák és szpotlámpák listáját (PDF)

3. A nap bizonyos időszakaiban változást észlelek a fény erősségében.  Ez károsíthatja-e a terméket?

 

Az áramszolgáltató vállalat a nap meghatározott időpontjaiban impulzusokat bocsát ki, hogy váltson a nappali és az éjszakai beállítások között. Indításukkor a porszívók is zavart okozhatnak a hálózatban. Ez azonban nem károsítja a terméket.
 

Miképpen kerülhetem el az audioberendezések okozta interferenciát?

Interferencia akkor jöhet létre, ha a tápvezetékek a hangszórók vezetékei mellett futnak. Ezt úgy lehet megelőzni, ha a lámpa két tápvezetékét és az audioberendezést nagyobb távolságra helyezi egymástól.
 

4. Ugyanarra a fényerő-szabályozóra köthetek-e LED-lámpát és fénycsövet vagy más típusú induktív fényforrásokat?

 

Nem, ez nemkívánatos hatásokat, például villogást eredményez.
 

5. Milyen típusú fényerő-szabályozót használhatok a LED-lámpámhoz?
gold-dimmer
Amikor a csomagoláson az arany fényerő-szabályozó ikonja van feltüntetve, akkor a termék fénye minden, Európában forgalmazott fázisvezérlő fényerő-szabályozóval tompítható. A kezdeti teljes fényerő 0-2%-áig tompítható.

Amikor a csomagoláson az ezüst fényerő-szabályozó ikonja van feltüntetve, akkor a termék fénye bizonyos fázisvezérlő fényerő-szabályozókkal tompítható (lefutó élre szabályozó típusúakkal).

A Philips jelentős mennyiségű európai fényerő-szabályozót tesztelt a világítótestek kompatibilitásának megvizsgálása céljából. A tesztelt fényerő-szabályozók a kompatibilitási listában találhatók, ahol teljesítményeik szerint rangsoroltuk őket.

 

Tekintse át a fényerő-szabályozókkal kompatibilis
Philips LED-lámpák listáját (PDF)

 

Ezen fényerő-szabályozók esetében akkor szavatolt az optimális teljesítmény, amikor legfeljebb három ezüst ikonnal ellátott Philips LED-lámpához vagy legfeljebb hat arany ikonnal ellátott Philips LED-lámpához vannak csatlakoztatva.

Tudnivalók


Tudnivalók

 

Miért érdemes LED-lámpát választani? Elmagyarázzuk!
 

Pénzmegtakarítás LED-lámpák segítségével

 

• A LED-lámpákkal évente több mint 10 €-t takaríthat meg minden izzócsere alkalmával*


• A Philips LED-lámpák segítségével évente akár 400 €-t is megtakaríthat*

A LED-fényforrások hosszabb életűek

 

• A LED-fényforrások hosszabb életűek, és megkímélik a gyakori lámpacsere kellemetlenségeitől. Ez lényegesen lecsökkenti a hulladéktermelést, ugyanakkor pénzt is megtakarít a hosszú lejáratú energiamegtakarítás keretében.

A LED-világítás nagyon energiatakarékos

 

• A LED-világítás nagyon energiatakarékos a hagyományos világításhoz képest, mivel kevesebb energiát használ ugyanannyi fény kibocsátásához. Tudta-e, hogy a LED-lámpa élettartama a hagyományos akár tízszerese is lehet?

A LED-világítás akár 90%-os energiamegtakarítást jelenthet

 

• A hagyományos izzókhoz képest ugyanannyi fény kibocsátása esetén a LED-lámpák akár 90%-os energiamegtakarításra is képesek.
 

• A LED-lámpák két okból a leghatékonyabbak: nagyon alacsony az energiafogyasztásuk, és nagyon hosszú az élettartamuk. Ez nemcsak a környezet, hanem az ön számára is jó hír. Hosszú élettartam
 

A LED-lámpák 20-25-ször hosszabb életűek

 

• A LED-lámpának 20-25-ször hosszabb az élettartama: akár 25 000 óra.


• A LED-lámpák, mint például a GU10 szpotlámpa, akár 20-szor tovább tartanak, mint a hagyományos égők*