További márkák

A halogénhatás elérése

Teremtse meg a megfelelő légkört halogénizzók segítségével!

 

A halogénizzók nagy fényerejükről és természetes fényükről nevezetesek. Erős kontrasztokat teremt, és tiszta, erős fénnyel világítja meg a tereket, miközben teljes tartományban szabályozható a fényereje. A Philips halogénizzók nagy forma- és méretválasztékban kaphatók, és a világítótestek és alkalmazási területek széles körében használhatók.

A halogénizzók előnyei

tiszta, ragyogó fény

Tiszta, ragyogó fény

Valódi, természetes színeikben ragyoghatnak a tárgyak 
Természetes, meleg légkör

Természetes, meleg légkör

Teremtsen otthonos, meleg érzetet a hagyományoz izzókéhoz hasonló, ismerős megvilágítási hatásokkal
Szabályozható fényerő a teljes tartományban

Szabályozható fényerő a teljes tartományban

Szabályozza a fényerőt a maximálistól a kikapcsolásig

A halogén normál és gyertyaizzókat 2018 szeptemberétől kivonják a forgalomból

Amint bizonyára már hallotta, az Európai Unióban megkezdődött a rosszabb hatásfokú, nagy energiaigényű világítótestek fokozatos kivonásának folyamata. Hogy miért? Nos, a LED-ekhez hasonlítva például a halogénizzók ötször annyi energiát fogyasztanak, és jelentősen több hőt is termelnek. Ezek mindegyike negatív hatással van a környezetre.

 

Ez azt jelenti, hogy az EU-ban nem lehet többé halogén normál és gyertyaizzókat előállítani, illetve továbbértékesítési céllal importálni. (Minden kereskedelmi raktáron maradó halogén normál és gyertyaizzó továbbra is értékesíthető a fenti dátum után is.) De van egy nagyon jó alternatíva: LED – rengeteg nagyszerű előnnyel, és szintén hatalmas választékban kapható, hogy ezekkel helyettesítse halogénizzóit.

 

Nézze át a prospektusokat, hogy megtalálja a halogén normál és gyertyaizzók

kiváltására javasolt LED-eket.

halogén normál és gyertyaizzók

Mit jelent ez?

 

A Philips LED-megoldások lenyűgözően széles skáláját kínálja a betiltott 230–240 V-os halogén normál és gyertyaizzók kiváltására. Néhány típusú halogénizzó, például a kapszulaizzók és a lineáris, kisfeszültségű reflektorlámpák továbbra is elérhetőek és értékesíthetőek az EU-ban.

A Philips a LED-megoldásai a betiltott halogén normál és gyertyaizzók kiváltására
 Az EU területéről kitiltott halogéntermékek
továbblépés a led-ekre

Lépjen tovább a LED-ekre már most

 

Ha a halogén normál és gyertyaizzókról LED normál és gyertyafényforrásokra vált, pénzt energiát takarít meg anélkül, hogy meg kellene alkudnia otthona világításának minőségét illetően. A Philips LED-jei ugyanúgy néznek ki, ugyanolyan érzetet keltenek és ugyanúgy világítanak, mint a halogénizzók, de 80%-kal jobb a hatásfokuk. Szóval ideje továbblépni a LED-ekre!

Miért jó választás a LED?

meleg fehér fény

Meleg fehér fény

Hozzon létre kellemes, meleg légkört LED-világítással
energiatakarékos LED

Energiatakarékos

A hagyományos izzókhoz képest hosszabb élettartam és akár 80%-kal kisebb energiafogyasztás
fényminőség

Fényminőség

Élvezze a tökéletes fényminőséget, azonnal, bemelegedési idő nélkül
szabályozható fényerejű LED

Szabályozható fényerő

Teremtse meg a megfelelő légkört szabályozható fényerejű LED-világítással. Könnyű felismerni, mert ez az embléma látható a csomagolásán.

Ismerje meg a LED-et


A Philips energia- és költségtakarékos LED alternatívát kínál gyakorlatilag minden halogén normál és gyertyaizzóra (kivéve néhány süllyesztett típust). Ráadásul a legtöbb LED normál és gyertyafényforrás egyaránt elérhető szabályozható és nem szabályozható fényerejű változatban.

 

Találja meg a tökéletes LED alternatívát

Ismerje meg a LED-et

Válasszon a szeme számára
kellemes fényt

 

A Philips LED-jei sokféle kivitelben és méretben kaphatók. Így nem lesz probléma Önnek, hogy LED-re váltson. Termékeink energiatakarékosak, de ami még ennél is jobb hír: kellemes fényük kíméli a szemet.

A szemek kímélésére terveztük. A villódzással, stroboszkóphatással, valamint más tényezőkel kapcsolatos információkat és a termékadatokat lásd a www.philips.com/eyecomfort weblapon találja.