A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Gondolja újra

  a mennyezetet

  OneSpace világító mennyezet

   

  Törekedjen rendezett, minimalista látványra. A Philips OneSpace olyan méretre készült világító mennyezeti panel, amely megszabadítja a hagyományos mennyezetkialakítások kötöttségeitől. Alakítson át bármilyen belső teret egységes térré gyönyörű, homogén fénnyel.

  Mi az a OneSpace?

   

  A OneSpace a csúcsminőségű világítástechnikát és akusztikát ötvözi egy elegáns megjelenésű világítótestben. Ez a könnyen felszerelhető mennyezeti panel:

   

  • Üdítő megvilágítást biztosít a rejtett LED-eknek köszönhetően, amelyek egyenletesen osztják el a fényt a panel felületén.
  • Hangelnyelő anyagok használatával javítja a terem akusztikáját.
  • Rendkívül vékony szegélyével, láthatatlan fényforrásával és homogén, napfényszerű fényével minimalista, korszerű környezetet teremt.
  • A többféle rögzítési lehetőségnek köszönhetően problémamentesen illeszkedik a mennyezet szerkezetébe és az épületkezelő rendszerbe.
  • Tűzálló szerkezeti anyagaival és a panel tömegénél ötször nagyobb teherbírású rögzítőszerkezetével túlteljesíti az ipari biztonsági szabványok előírásait.
  • Méretre készítve kapható, a legnagyobb méret 10 m × 3 m.
  A világító OneSpace közelképe.

  Hogyan segíthet a OneSpace?

   

  A közterek és a repülőterek gyakran feszültséggel teli környezetek. Nyugtassa meg az embereket békés kültéri hangulatot keltő tiszta, derűs fénnyel. Segítse a beléptető pultoknál dolgozókat jó megvilágítással és az utasokat megnyugtató környezettel. Csökkentse a szellemi fáradtságot hangelnyelő panelekkel, amelyek csökkentik a zavaró háttérzajt.

   

  A bemutatótermek és a bevásárlóközpontok határozott, sajátos kialakítást kaphatnak a OneSpace visszafogott megjelenésének köszönhetően. A nyugodt környezet segít oldani a feszültséget a vásárlókban, miközben a termékeket tanulmányozzák, így több időt töltenek az üzletben. A látogatók otthon érzik magukat a minimalista mennyezeti panelek által biztosított tompított akusztikának és egyszerű esztétikának köszönhetően.

   

  Az autószalonok és a múzeumok olyan helyek, ahol a látogatók a környezetben elmerülve szeretnék eltölteni az időt. Vizuális élvezetet nyújthat számukra a kiváló minőségű, káprázásmentes megvilágítással, amely a tárgyakat a legjobb fényben tünteti fel, kiemelve a színt és a textúrát. Hozzon létre nyugodt, csendes légkört visszhangelnyelő mennyezeti panelekkel.

   

  A társalgók és az előcsarnokok derűs közösségi térré alakíthatók a OneSpace segítségével. A világos, vonzó környezet kellemes légkört teremt a leülésre és a beszélgetésre. A tompított akusztika és az egyenletes világítás elősegíti az emberek hosszabb időn keresztül történő, elfáradás nélküli összpontosítását.

   

  A tárgyalótermek és a recepciók kellemes benyomást keltenek a OneSpace elegáns megjelenésének köszönhetően. A panel tiszta fénye a napfényre emlékeztet, és segítségével az emberek hosszabb ideig képesek beszélgetni a szemük erőltetése nélkül.

  Autószalonban alkalmazott világító OneSpace vázlata, egy a számos lehetőség közül, amelyet a világító OneSpace kínál.
  Üzletben alkalmazott világító OneSpace mennyezet vázlata.   

  Feliratkozás
  a hírlevélre

  Elérhetőség

   

  Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

   

  Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.