A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Széchenyi 2020

  Projekt adatai:


  Projekt címe: 
  Nagyteljesítményű, ellenálló, energiatakarékos LED technológiás fényforrás és lámpatest család gyárthatóságra történő kifejlesztése
  Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.1-15-2015-000611
  Kedvezményezett: Philips Lighting Hungary Kft
  Helyszín: 7090 Tamási, Szabadság u. 107.
  Összköltség: 1.228.243.483 Ft
  Támogatás összege: 410.080.798 Ft
  Támogatás mértéke: 33,39 %
  A projekt kezdete: 2016. július 1.
  A projekt várható befejezése: 2019. március 31.


  Irányító hatóság: Pénzügyminisztérium 

  https://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium


  Közreműködő szervezet: Pénzügyminisztérium
  https://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium 


  A projekt célja: A Philips Lighting Hungary Kft. projektje legalább 12 különböző paraméterekkel rendelkező lámpatestcsalád kifejlesztését és gyártásba vitelét tervezi megvalósítani, amely az energiahatékonyság növelésén túl törekszik a maximális minőség biztosítására, valamint kényelmi, relaxációs, koncentrációs és tájékoztatási feladatokat is képes elősegíteni. 

  Az Európai Unió egyik célkitűzése, hogy 2020-ig 20%-kal javuljon az energiahatékonyság. A világítás a villamosenergiafogyasztás körülbelül 50%-át teszi ki, ezért kiemelten fontos, hogy az innovatív és környezetbarát LED-es világítási megoldások széles körben elterjedjenek. A jövő intelligens világítótestei alkalmasak lesznek arra, hogy a világítási funkción túlmutató egyéb szolgáltatásokat is ellássák, illetve ezek utólag is aktiválhatók lesznek. A hosszú távú cél, hogy a világon egyedülálló energiahatékonyságú LED termék kerüljön a piacra, melyek további kiegészítő szolgáltatásokkal rendelkeznek. Az új fényforrások felhasználása új ismereteket, az eddigiektől eltérő konstrukciós és tervezési módszereket igényel. A projekt tárgyát képező K+F+I tevékenység keretében alakul ki a végső, a szakmai elvárásoknak megfelelő és egyben biztonsággal gyártható termék. 

  A Philips Lighting Hungary Kft. jelenleg is kiterjedt K+F+I bázissal és eszközparkkal rendelkezik, amit a cég a projekt eredményeképp tovább kíván bővíteni annak érdekében, hogy a gyár Európa egyik meghatározó lámpatest fejlesztő és gyártó központjává váljon.

  Signify Hungary Kft.
   

  7090 Tamási, Szabadság utca 107.
  Tel.: +36-74/571-000
  Honlap: lighting.philips.hu/tamogatas/tamasi-szekhely