A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Bemutatkozik a Philips Lighting
  Jobb életminőség világítással

  Célunk, hogy 2025-ben már évente
  3 milliárd ember életminőségén javíthassunk

  Az újításokkal arra törekszünk, hogy a világ egészségesebb és fenntarthatóbb hellyé váljon.

   

  Nap mint nap új ötletekkel és energiatakarékos megoldásokkal tesszük jobbá lakossági és professzionális ügyfeleink életét szerte a világon. Az ügyfelek részletes visszajelzései alapján végzett műszaki fejlesztések, megbízható márkanevünk és globális vezető helyünk mind hozzájárul ahhoz, hogy mi legyünk a globális világítási forradalom vezetői.

  Abban a kivételes helyzetben vagyunk,
  hogy formálhatjuk a piacot

   

  A Philips alakítja a világítás jövőjét. Kevés olyan vállalat létezik, amely számos műszaki szakágban jelen van. Mi ezek egyike vagyunk, és ennek is köszönhető az összekapcsolt világítási rendszerek terén elért globális vezető helyünk.

   

  Erőfeszítéseinket az egyéni termékek helyett elkezdtük az összekapcsolt LED-es világítástechnikai rendszerekre és szolgáltatásokra, LED-es lámpatestekre és a lakossági piacokra szánt LED-es lámpákra összpontosítani. Az ilyen műszaki megoldások előremozdításával elérhetjük, hogy ügyfeleink hatékonyabban alkothassanak, újíthassanak és dolgozhassanak.

  Digitális értékláncunk

  Stratégiánk négy alapon nyugszik
  A változó piaci igények figyelembe vétele

  A technikai forradalom vezető szerepe    

     

  A világ változik, és vele változunk mi is. A bolygó legnagyobb LED-es termékeket gyártó vállalataként újszerű világítástechnikai megoldásokkal mozdítjuk előre a technika fejlődését. 29%-kal többet költünk kutatásra és fejlesztésre, mint a legközelebbi versenytársunk, hogy a legfrissebb digitális újításokkal állhassunk elő.

   

  A digitális technikára fektetett hangsúlynak köszönhetően a LED-es világítási megoldásokat vezérlőelemekkel, hálózatokkal, eszközökkel és alkalmazásokkal kapcsolhatjuk össze. A fogyasztók így lenyűgöző világítási megoldásokat alakíthatnak ki, és kiemelkedő üzleti eredményeket érhetnek el – mindezt amellett, hogy a hagyományos izzókhoz képest az energiamegtakarításuk akár 80%-os is lehet.

   

  A digitális technika előremozdítása mellett továbbra is fejlesztjük kiváló minőségű LED-es lámpa- és világítótest-rendszereinket. Tovább javítottuk az olcsó LED-es lámpák méretgazdaságosságát, így ügyfeleink kiváló minőségű világítást valósíthatnak meg elérhető áron.

   

  Nemrégiben készült el többek között egy 200 lumen/watt fénykibocsátású TLED-prototípus, amelynek hatásfoka a jelenlegi LED-es megoldásokénak a kétszerese. A kiskereskedelmi felhasználásra fejlesztett, forradalmian új CrispWhite világítótest a fehéreket a fehérnél is fehérebbnek láttatja, miközben a színeknek változatlanul meleg és telített megjelenést biztosít.

   

  Az elképzelhetetlent is megvalósítottuk: elkészítettük a világ első lapos izzóját. A SlimStyle LED-es fényszóróizzóhoz az ötletes kialakításnak köszönhetően nem kell hőelvezető, így az ára is alacsonyabb.

  Oled2
  Alapok
  Disney

  Győztes pozíció a  lakossági piacon

   

  A fogyasztók hamar rájöttek a csúcstechnikájú világítási megoldások előnyeire. Mivel nekik köszönhető a forgalmunk mintegy 25%-a, ők az egyik fő növekedési lehetőségünk. A LED-es és hagyományos világítási megoldások közötti árrés egyre kisebb, és egyre több alkalmazási területen jelenik meg az új technika, így várhatóan a fogyasztók is egyre nagyobb mértékben veszik majd igénybe a LED-es megoldásokat.

   

  Az otthoni összekapcsolt világítási rendszerek képezik tevékenységünk alapját. A Philips Hue rendszerhez hasonló forradalmi műszaki megoldásoknak köszönhetően a fogyasztók új önkifejezési módokat ismernek meg, és emiatt másként tekintenek a világítástechnikára. Azzal, hogy lehetővé tettük, hogy a fogyasztók a világítást interneten keresztül vezérelhessék, a használhatóság új alapjait fektetjük le.

  Továbbra is igyekszünk kiaknázni tervezési szakértelmünket – 2013-ban harminc neves tervezési díjat nyertünk lakossági világítástechnikai megoldásainkkal.

  A professzionális világítástechnikai rendszerek és szolgáltatások
  újításainak előremozdítása

  Professzionális világítástechnikai rendszereink és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével világszerte új lehetőségeket teszünk elérhetővé az önkormányzatok és vállalkozások számára. LED-es elképzeléseink a leggyorsabban a kiskereskedelmi és kültéri szektorokban valósulnak meg, de minden iparágban folyamatos a fejlesztés. A LED-es világítási rendszerek, vezérlőelemek, hálózatok, eszközök és alkalmazások együttes használatával számos új módot kínálunk a vállalatoknak az energiatakarékosságra és a céljaik elérésére.

   

  Céljaink a következők:

  • A LED-es világítótestek piacának folyamatos vezetése és nyertes pozíciónk fenntartása, valamint folyamatos jelenlét az egyes régiókban a termékek helyi igényeknek megfelelő testreszabása területén.
  • Kategóriaelső rendszerek kifejlesztése, amelyek összekötik az otthonokat, vállalkozásokat és a világítástechnika alkalmazási területeivel kapcsolatos tudásbázist.
  • A kivitelezésen és üzembe helyezésen túlmutató szolgáltatások kínálata; ilyen többek között a hálózati karbantartás, a mérés és az ellenőrzés.
  Rendszerek
  A Gateshead Millennium híd.

  Accelerate

   

  Immár harmadik évébe lépett Accelerate! (Gyorsíts!) elnevezésű változtatási és teljesítményfejlesztési programunk, melynek segítségével a Philips tettre készebb és merészebb újítóvá válik. A 2017-es befejezésű program öt célja a következő:

   

  • az ügyfélközpontúság előtérbe helyezése
  • a győztes vállalkozási modell-piac kombinációk kidolgozása
  • letisztult, teljes körű ügyfélértékláncok létrehozása
  • egyszerűbb, szabványosított működési modell kialakítása
  • a növekedés- és teljesítményalapú kultúra előremozdítása

  Célunk, hogy 2025-ben már évente
  3 milliárd ember életminőségén javíthassunk

  Ön és az innováció

  A világnak több fényre, energiatakarékosabb és digitálisabb fényre van szüksége.

   

  Célunk:

  Az életkörülmények javítása a fény segítségével.