A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Ragyogó ötletek
  vállalkozásához

  Tanácsadó szolgálat

  Világítási rendszere olyan, akár egy fontos csapattag. A Philips tanácsadó szolgálatától megtudhatja, hogy ez a csapattag hogyan teljesít. Szakértőink elemzik a rendszer hatékonyságát, meghatározzák, hogyan fejleszthetné azt, és jelentést állítanak össze a frissítéssel nyerhető előnyökről.

   

  Szeretne többet tudni arról, hogyan javíthatna környezetén a világítással? A Philips szolgáltatásaival megismerheti az igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat, akár egyszerű díszkivilágításról, akár egy teljes település díszítéséről legyen szó.

  Három üzletember beszélget.

  Az energiarendszer felülvizsgálata

   

  Világítási rendszere több költséggel járhat, mint gondolná – és most nem csak a havi villanyszámláról van szó. Szakértői értékeléseinkből megtudhatja, hogy mekkora a világítási rendszer teljesítményfelvétele, hogy Ön mennyit költ rá, illetve hogy mekkora a rendszer ökológiai lábnyoma.

   

  Ezután már megállapíthatjuk, hogy milyen megtakarításokkal járna egy rendszerfejlesztés, valamint hogy a világítási rendszerrel hogyan lenne javítható az épületben tartózkodók közérzete. A részletes vizsgálat során az is kiderül, hogy milyen munkálatok szükségesek a módosítások bevezetéséhez.

   

  Az energiafelhasználási vizsgálat konkrét számadatainak birtokában már kiválaszthatja, hogy melyik a legjobb megoldás vállalkozása számára.

  Üzletemberek egy tábla előtt.

  A kreatív ötletek életre kelnek 

   

  A következő generációs világítás csodákat tud tenni vállalkozásával – és az energiatakarékosság maximalizálása csak a jéghegy csúcsa. A kreatív megvilágítással többek között segítheti vagy felgyorsíthatja a termelékenységet, növelheti bevételeit, és nevezetességgé teheti épületét, hogy csak néhány dolgot említsünk.

   

  A Philips készen áll az inspiráló ötletek megvalósítására.

  Üzletemberek tárgyalnak az asztalon látható projektről.

  Segítünk megtervezni. Segítünk megvalósítani. 

   

  A világítási elképzelés meghatározása csupán az első lépés. Ezután azt is el kell döntenie, hogyan valósítja meg ezt az elképzelést. Tanácsadóink segítségével egyéni üzleti igényeire szabott tervet készíthet.

  Irodai dolgozó munka közben.

  Segítünk meggyőzni munkatársait 

   

  Tanácsadóink segítségével olyan átlátható és meggyőző üzleti tervet készíthet, amely kihangsúlyozza a beruházás értékét. Részletesen elmagyarázhatja a projekt előnyeit, valamint a megvalósításához szükséges munka lépéseit.  

   

  Az is figyelemreméltó, hogy a Philips segíteni tud a fejlesztés felügyeletében és finanszírozásában is. A Philips Project projektszolgáltatással és a Lighting Capital pénzügyi szolgáltatással a beruházás idő-, energia- és pénzforgalmi igénye minimálisra csökkenthető – sőt, akár teljesen meg is szüntethető.

  Esettanulmányok

  Elérhetőség

   

  Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

   

  Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.