A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Egy személyre szabott világítási tervvel
  minden részlet tökéletes lesz

  Professzionális szolgáltatások

  Világítási tanácsok és egyedi tervezés

  Professzionális világítási szolgáltatások – a világítás megtervezése

  Auditálási és tervezési szolgáltatások

   

  A kiváló világítás egy kiváló tervvel kezdődik. A tájékozott döntés megkönnyítése érdekében a Philips felméri, mennyire felelnek meg meglévő világítási berendezései a világítási igényeinek. Részletesen auditáljuk a szervezetét, a telephelyét vagy a projektet. A helyszínen gyűjtött adatok alapján optimalizált világítási tervet dolgozunk ki, amely megfelel a jelenlegi és a várható jövőbeni követelményeknek is.

  A Philips Lighting tanácsadói szolgáltatásai

  Tanácsadói szolgáltatások

   

  A világítási célok meghatározása fontos – de ugyanilyen fontos az is, hogy tudja, hogyan érheti el ezeket a célokat. A Philips tanácsadói szolgáltatásai révén közösen kidolgozzuk a leghatékonyabb hosszú távú világítási tervet – ez vonatkozhat egyszerűen a korábbi megoldások helyére szerelhető LED-elemekre vagy egy teljesen új rendszerre. Ezenkívül segítünk meggyőző üzleti tervet létrehozni és olyan finanszírozási lehetőségeket találni, amelyek pénz szabadítanak fel az alap üzleti tevékenységek elvégzésére.

   

  Miután meghatározta az új világítási rendszere prioritásait és célkitűzéseit, tanácsadói szolgáltatásaink segítenek pontosítani a részleteket. Ez a tartalmazza a részletes ügyféltapasztalat alapú tervezést, a végső rendszer ábrázolását és makettek készítését is.

  Esettanulmány

  Sørnes alagút

  Kiváló minőségű világítás biztosítása professzionális tervezési szolgáltatások révén

   

  A Philips a norvégiai Ålesundban található 236 méter hosszú Sørnes alagútban projekt- és rendszertervezési, valamint beüzemelési szolgáltatásokkal megtámogatott adaptív LED-világítási rendszert szerelt fel, ezzel teljesen integrált világítási koncepciót valósított meg.

  Kérdése vagy esetleg javaslata van?

  Forduljon hozzánk bizalommal –
  örömmel segítünk!