A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!

Egyérintéses vezérlés

A vendégek könnyedén beállíthatják a világítási témákat egyetlen szállodai helyiségvezérlő rendszerrel. Személyre szabhatják a szoba hőmérsékletét, az ébresztőt, kezelhetik a zsalukat, illetve „takarítást kérek”, „ne zavarjanak”, „tiszta törölközőt kérek” és egyéb kéréseket állíthatnak be.
Szállodai világítás: A Philips Lighting RoomFlex rendszer egyérintéses vezérlést biztosít a vendégek számára

Ébresszen kellemesen

Javítsa a vendégek kényelmét és jólléttét természetes ébresztési élménnyel, amely a napkeltét szimulálja, így frissebben ébredhetnek.
Szállodai világítás: A Philips Lighting RoomFlex frissítő, természetes ébresztési élményt nyújt a vendégek számára

Botlásmegelőző éjszakai világítás

Az ágy melletti érzékelők automatikusan bekapcsolják a navigációs világítást, amikor a vendég felkel a sötétben, így biztonságosabbá és stresszmentessé teszik számára a közlekedést.
Szállodai világítás: A Philips Lighting RoomFlex botlásmegelőző éjszakai világítást nyújt a vendégek biztonsága érdekében

A megfelelő világítás a megfelelő időben

Igazítsa a világítást az ott tartózkodók profiljához – például a vendégek kulcskártyája nyugtató légkört aktiválhat, míg a takarítók kulcskártyája teljes fényerejű világítást aktivál.
Szállodai világítás: A Philips Lighting RoomFlex a vendégek és a takarítók kulcskártyáihoz tudja igazítani a világítási beállításokat

Jelenlétérzékelés

Amikor a vendégek belépnek vagy elhagyják szállodai szobájukat, a világítás és a szobahőmérséklet azonnal megváltozik, ami még emlékezetesebb élményt nyújt, miközben energiát takarít meg.
 Szállodai világítás: A Philips Lighting RoomFlex jelenlétérzékelése növeli a vendégek élményét, miközben energiát takarít meg

Irányítópulton való megjelenítés

Valós időben láthatja mindegyik szoba foglaltságát, hőmérsékletét és a vendégek kéréseit, és ezeknek az adatoknak az alapján javíthatja a szolgáltatásokat és az üzemeltetési hatékonyságot.
Szállodai világítás: A Philips Lighting RoomFlex egy irányítópulton jeleníti meg az összes szobát

Proaktív karbantartás és javítás

A szenzorok és a helyiségszabályozó rendszerek SMS-ben és e-mailben figyelmeztetéseket küldhetnek a takarítási és karbantartási igényekről, így biztosítva a szálloda zökkenőmentes működését.
Szállodai világítás: A Philips Lighting RoomFlex érzékelői segítenek proaktívan elvégezni a karbantartást és a javítást

Más rendszerekhez csatlakoztatható

A RoomFlex a kulcskártya és a szobakezelési rendszerekhez – például HVAC és Opera Oracle – csatlakoztatható, így együtt egy hatékony kezelési platform hozható létre.
Szállodai világítás: A Philips Lighting RoomFlex a kulcskártya- és szobakezelési rendszerekhez csatlakoztatható, így még jobb vezérlést biztosít

Teljes körű megoldás

A Philips Lighting segítségével olyan teljes körű intelligens helyiségvezérlő rendszert hozhat létre, amely egyesíti a szállodai szobák világítását a szálloda más területeivel.
Szállodai világítás: A Philips Lighting RoomFlex teljes körű intelligens szobavezérlési rendszert biztosít