A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!

Indukciós tápellátású jelzőlámpák

Intelligens LED-jelzőlámpáink a forradalmian új, az indukció elvén alapuló energiaátvitelt (Inductive Power Transfer, IPT) használják, amely egy süllyesztett kábelből nyer energiát. Egy tápegységhez akár 2,5 km-es indukciós tápkábel csatlakozható – ez több mint triplája a vezetékes rendszereknek –, ami csökkenti a teljes élettartam alatti költséget.
Csökkentse a teljes élettartam alatti költséget indukciós tápellátású LED-jelzőlámpákkal

Aktív útvezetés

Az intelligens vezérlőelemek segítségével vezeték nélkül kommunikálhat mindegyik lámpa mikroprocesszorával. A LED-es jelzőlámpák arra utasíthatók, hogy láthatatlanok, homályosak, villogóak, sorozatosak legyenek, vagy változtassák meg a színeket, ezzel figyelmeztetve az autósokat, amikor a körülmények megváltoznak.
Vezérelje az indukciós tápellátású LED-jelzőlámpákat egyesével a biztonság növelése érdekében

Erős biztonsági világítás

A megvilágított jelzőtáblák messzebbről láthatók, mint a passzív fényvisszaverők, ezért javítják a biztonságot. A járművezetők szemvonalába elhelyezve intuitív módon vezetik őket, fókuszált fénysugarakkal kiemelve a jelzőtáblákat esőben, ködben, nappali fényben és sötétben is.
Javítsa minden út és alagút biztonságát LED-jelzőlámpákkal

Egyszerű felszerelés és karbantartás

Az indukciós tápellátású jelzőlámpák biztonságosan felszerelhetők, cserélhetők és karbantarthatók nem professzionális villanyszerelők által is, megtakarítva ezzel a költségeket és meggyorsítva a javításokat. A hosszú élettartamú, vízálló és robusztus lámpák kiváló teljesítményt nyújtanak szélsőséges körülmények között is.
A LED-jelzőlámpák egyszerű telepíthetők és karbantarthatók, és nagyon robusztusak

Intelligens vezérlés és diagnosztika

A csatlakoztatás után minden egyes LED-jelzőfényt egymástól függetlenül vezérelhet és felügyelhet, riasztásokat és jelentéskészítést küldhet egy relé vagy egy SCADA felület segítségével, amely segít a hibák előrejelzésében és a problémák gyorsabb megoldásában.
Az intelligens vezérlés és diagnosztika LED-es jelzőlámpákkal gyorsítja a hibák megoldását