A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!

1.

Állítson be több világítási zónát a parkolóház elrendezésének megfelelően, és konfigurálja őket úgy, hogy automatikusan erősödjön a fényerő gyalogosok vagy járművek észlelésekor, illetve csökkenjen, amikor nincs mozgás. A konkrét zónák, a fényerő-szabályozási szint és az időtartam tetszés szerint újrakonfigurálhatók.
Kattintson a nagyításhoz

2.

Amikor a rendszer gyalogost észlel, maximálisra állítja útvonalán a fényerőt, így nagyobb biztonságban és kényelemben érezheti magát. Amint elhaladnak a világítási zónából, a világítás 20%-os háttérszintre zuhan, hogy energiát takarítson meg.
Philips Lighting GreenParking: optimalizálja a parkoló világítását a gyalogosok jelenlétének érzékelésével és zónákra osztott fényerő-szabályozással

3.

Amikor a rendszer járművet észlel, maximálisra állítja útvonalán a fényerőt, így javítva a biztonságot és manőverezést. Amikor nem észlel mozgást, a rendszer a beállított idő elteltével csökkenti a fényerőt.
Philips Lighting GreenParking: optimalizálja a parkoló világítását a járművek jelenlétének érzékelésével és zónákra osztott fényerő-szabályozással