A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!

1. Egy város, egy platform

A CityTouch egy szoftveralapú irányítási rendszer a város összekapcsolt infrastruktúrájához. A kényelmes, központosított irányítópult segítségével a város összekapcsolt utcai világítását és a rendszereket biztonságosan és távolról irányíthatja az Ön által választott hálózaton keresztül, beleértve a szabványos mobilhálózatokat is.
Egy város, egy platform

2. Átláthatóság és vezérlés

A CityTouch hálózat alkalmazás valós időben mutatja a térképen található minden egyes fénypont állapotát. Távolról és biztonságosan beállíthatja az összes csatlakoztatott utcai lámpa fényét, valamint figyelemmel kísérheti az egyes fénypontok energiafelhasználását az energiaszámlák ellenőrzéséhez.
Átláthatóság és vezérlés

3. Széles csatlakozási portfólió

Teljes körű utcai világításkezelési rendszerként a CityTouch támogatja az új és meglévő szerelvényeket is. A meglévő utcai lámpák CityTouch-kompatibilisekké tehetők a CityTouch csatlakozókészlettel (csak EU) vagy csomóponttal (csak Amerika, Új-Zéland, Ausztrália), míg a CityTouch Ready partnerprogram lehetővé teszi, hogy a tanúsított gyártók kompatibilis lámpatesteket biztosítsanak – így egy teljesen nyílt platform jön létre, amely hatékonyabb, rugalmasabb, és könnyebben alkalmazkodik a követelményeihez.
Független a beszállítóktól

4. Munkafolyamatok

A CityTouch Workflow alkalmazás a működési hatékonyságot munkafolyamatokkal javítja a karbantartás egyszerűsítése érdekében. Küldjön pontos munkautasításokat a kiszállási csapatoknak, és kövesse az állapotukat a központból. Tervezzen és ütemezzen hatékonyabban az elhasználódott lámpatestek azonosításával a proaktív csere érdekében.
Munkafolyamatok

5. Statisztikák      

A CityTouch munkafolyamat-alkalmazás segítségével további lehetőségeket találhat a műveletek javítására, és költségeket takaríthat meg a könnyen generált jelentésekkel, gazdag adatmegjelenítéssel és analitikával, amely bemutatja, hogyan működik a város világítási rendszere.
Statisztikák