A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!

Felhőalapú irányítópult

Figyelje a rendszer teljesítményét és állapotát bárhonnan, konfigurálja és kezelje a világítási eszközöket távolról – szoftverek és kiszolgálók nélkül. Ehhez mindössze az ActiveSite átjáró, közönséges internetkapcsolat és számítógép vagy táblagép szükséges.
Kezelje a Philips Color Kinetics hálózatalapú világítási rendszert az ActiveSite felhőalapú irányítópulttal

Távfelügyelet és karbantartás

Csatlakoztassa az összes világítási eszközét, beleértve a szerelvényeket, tápegységeket és vezérlőket, hogy azonnali képet kapjon a hálózat állapotáról. Automatikus e-mailek értesítik a technikusokat, ha probléma merül fel. Az eszközkonfigurációk és a belső vezérlőprogramok automatikusan frissítésre kerülnek az új verziók kiadásakor, minimalizálva ezzel az állásidőt és a karbantartási költségeket.
Az ActiveSite központosított távfelügyeletet biztosít, és bárhonnan biztosítja az automatikus szoftver- és firmware-frissítéseket a Philips Color Kinetics építészeti világítási rendszerhez

Eszközkezelés, elemzés és jelentések

A digitális adatnaplózás megkönnyíti a technikusok számára az eszközök sorozatszámának, DMX címének, firmware-verziójának, IP-címének és használatai előzményeinek megtekintését.
Nyerjen bepillantást abba, hogy működik a világítás telepítése szabványos és testreszabható sablonokkal, táblázatokkal és előzményelemzésekkel. 
Az ActiveSite leegyszerűsíti a Philips Color Kinetics építészeti világítás eszközkezelését, elemzését és jelentéskészítését, megmutatva ezzel, hogyan működik a telepítés

Tartalomkezelés*

A távolból kísérje figyelemmel, módosítsa, aktiválja és ütemezze a fényshow-kat és hatásokat – és valós időben állítsa be őket a világ bármely pontjáról internetkapcsolaton keresztül.

 

* A távoli tartalomkezelés az 5. generációs Light System Manager és Pharos szabályozókkal lehetséges.

Az ActiveSite távoli tartalomkezelést biztosít a Philips Color Kinetics építészeti világítás telepítéséhez