A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Összekapcsolt kültéri világítás

  CityTouch

  CityTouch

   

  Mi lenne, ha az utcájában a lámpák tudnák, hogy mikor kell tovább bekapcsolva maradni, és mikor kell kikapcsolni? Mi lenne, ha egyszerűen ellenőrizni tudná az interneten, hogy mennyi energiát fogyasztanak az utcalámpák, és hogy melyik szorul javításra? Mi lenne, ha a város teljesen irányítása alatt tarthatná a világítást, igény szerint ütemezhetné azt és állíthatná be a fényerejét? Mi lenne, ha részletes adatmegjelenítési és -elemzési lehetőségek lennének elérhetők a megfelelő döntések érdekében?

   

  Hiszünk abban, hogy mindez hasznára válna a városnak, hogy fenntarthatóbb, hatékonyabb és így élhetőbb legyen. Éppen ezért fejlesztettük ki a CityTouch szoftvert.

   

  A CityTouch a kültéri világításhoz készített szoftverplatform. Egyszerű webalkalmazásokat kínál az utcalámpák kezeléséhez és a világítási adatok elemzéséhez.

  CityTouch videó

  CityTouch-alkalmazások


  A CityTouch szoftver összekapcsolja az infrastruktúra összes világítástechnikai eszközét, ezzel új módokat teremtve az anyagi megtakarításra, a lakosok biztonságának növelésére és az üzemeltetés hatékonyságának javítására.


  A CityTouch két webalkalmazást kínál:

  A képen a CityTouch LightWave működése látható.

  CityTouch világítás-távfelügyelet

   

  Világítás-távfelügyeleti eszköz, amely vezérli a lámpatesteket, és nyilvános mobiltelefon-hálózaton keresztül tartja velük a kapcsolatot. 

   

   

  Bővebben

  A képen a CityTouch LightPoint működése látható.

  CityTouch – világítástechnikai eszközök felügyelete

   

  A világítástechnikai eszközöket felügyelő szoftvereszköz, amely világos áttekintést nyújt a város világítástechnikai eszközeiről és munkafolyamatairól. 

   

  Az eredmény egy olyan korszerű platform, amely egyszerűvé teszi világítási infrastruktúrájának kezelését.

   

  Bővebben

  Megbízható világítástechnikai partner

   

  Világítástechnikai partner, akire számíthat. Több mint 120 éves iparágbeli tapasztalatával, valamint az utcai világításra való kitartó, fejlett összpontosításával a Philips segítségére lesz céljainak gyorsabb elérésében. A kistelepüléseken és a világvárosokban több földrészen végzett tevékenységünk alapján nemzetközi szakértelmet kínálunk a helyi ismeretekkel együtt. A CityTouch szoftvert 31 ország 250-nél több városában alkalmazzák, és a számok egyre növekednek.


  A CityTouch szoftvert úgy fejlesztettük ki, hogy alkalmazkodjon városához és a város növekedéséhez. Mivel a szoftver webalapú, mindig hozzáférhet a legfrissebb verzióhoz. Rendkívül szigorúan ügyelünk az adatbiztonságra, így kétlépéses hitelesítést, titkosított felhasználói munkameneteket és biztonsági adatmentést kínálunk.

  A térképen a CityTouch szoftvert használó országok láthatók.

  Jelenlegi ügyfelek

   

  Már használja a CityTouch szoftvert? Jelentkezzen be itt.

   

   

  Kapcsolódó esetek

  Elérhetőség

   

  Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

   

  Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.