További márkák

  Luminous Carpets

  Az igazán megnyerő padlókialakítás egyedien új módja

   

  Ez az egyedi, szabadalmaztatott padlózati megoldás a Philips erőteljes LED-es világítását ötvözi a Desso által kifejlesztett fényáteresztő szőnyeggel; utóbbi képviseletét Észak-Amerikában a Tandus Centiva, míg Európában és Ázsiában a Desso látja el. Ez az újítás alapjaiban alakítja át az emberek terekkel való kapcsolatának módját, hiszen a padlózatot olyan dinamikus vászonná változtatja, amely közvetlenül az érzékszerveinkre hat, és azt a természetes vágyat kelti, hogy megkeressük a fényt. A megszámlálhatatlan alkalmazási lehetőséggel újfajta tervezési szabadságot is kínál az építészeknek és a belsőépítészeknek.

  A Luminous Carpets négy fő alkalmazást kínál

  A rendszer működése

   

  A Luminous Carpets™ izgalmas lehetőségek világát tárja fel. Sok mindenre alkalmas a vészkijáratok jelzésétől és az embereknek adott útmutatástól és tájékoztatástól a teljesen lenyűgöző látvány létrehozásáig, amely egyaránt elbűvöli a bérlőket és a látogatókat. Míg az ötlet egyszerű, a mögötte álló technika igazán fejlett.

   

  További tudnivalók az új technikáról

  Projektek

  A Bild újság hírszerkesztősége

  Berlin

  Esettanulmány letöltése

  Rabobank

  Berkel Enschot

  Le Village by CA

  Párizs

  Amszterdam
  Amszterdam

  Építészeti biennálé

  Luminous Carpets a projektjéhez?

   

  Természetesen kapcsolatba léphet a Philips képviselőjével, aki segítségére lesz. Ha nem ismeri a képviselő elérhetőségét, forduljon hozzánk közvetlenül a luminous.carpets@signify.com címen vagy a webhelyünkön keresztül.

  Legyen mindig tájékozott  

   

  A sajtó már áradozva írt a Philips és a Desso Luminous Carpets™ világító szőnyegeiről. De ne várjon a következő sajtóközleményig… iratkozzon fel levelezési listánkra, és kapjon első kézből tájékoztatást.

   

  Feliratkozás a kéthavonként küldött hírlevélre