A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok
  Szűrők bezárása Szűrők megjelenítése
  Több szűrő megjelenítése
  Kevesebb szűrő megjelenítése
  • Termék
  • Efficacy
  • Fényforrás fényáram (lm)
  • színhőmérséklet (K)
  • IES
  • Adatlap

  Szűrés alapja:

    Információk a termékcsaládról

    A kiegyensúlyozott, klasszikus kialakítás és a modern, rendkívül hatékony, jövőbe mutató, összekapcsolhatóságot biztosító technológia kombinációjának köszönhetően a CityClassic gen2 szép és hatékony eleme lesz minden városi világítási rendszernek. A LED-technológiának köszönhetően a mai lámpatestek nagyon magas energia- és optikai hatékonyságot érnek el. A CityClassic gen2 a kialakítás rugalmassága és funkcionalitása terén is a legmagasabb szintet képviseli. A Philips LEDGINE-O platformja alapkivitelben 600-tól 6500 lm-ig terjedő fényárammal, több mint 30 választható optikával és fényeloszlással, valamint különböző korrelált színhőmérsékletekkel és színvisszaadási indexekkel rendelkezik. Az eredmény fantasztikus teljesítmény és vizuális kényelem a jövőbe mutató csatlakoztatási lehetőségek ígéretével. Választhatja az egyedülálló Philips ClearGuide LED-platformot is – ez a hengeres lámpatest modern, dekoratív interpretációja, amely káprázáskorlátozó rácsban elhelyezett vízszintes lámpájával rendkívül népszerűvé vált. Rendelkezésre állnak az éjszakai égbolt védelmére optimalizált, kevés (<1%) felfelé irányuló fényt (ULR) kibocsátó Dark Sky változatok is. A CityClassic gen2 termékcsalád teljes mértékben moduláris felépítésű. Nagy és kis méretben kapható, mindegyik méret esetében megfelelő méretű, nagy előtetővel vagy Torch változatban, előtető nélkül. Az adott alkalmazási terület speciális igényeinek kielégítése céljából lehetőség van a különböző oszlopok és oszlopkarok keverésére is. A szerelőelemben található, IP-besorolással rendelkező aljzatnak köszönhetően egyszerűen felszerelhető. A javítás és a karbantartás megkönnyítése, illetve a csatlakoztathatóság jövőbeli bővítése érdekében az előtétfedél a két rozsdamentes acélból készült kapcsát kioldva szerszám nélkül levehető. Szerszám nélkül távolítható el a két csavarral rögzített előtéttálca is, így könnyen és gyorsan felszerelhető (utólagosan) a nagy világítási kényelmet biztosító GentleBeam bura és/vagy a hátrafelé irányuló fényt csökkentő BL2 káprázáskorlátozó rács.

    Benefits

    Kiegyensúlyozott, időtálló, klasszikus forma.
    A vizuális kényelmet növelő változatban is kapható.
    Könnyen felszerelhető, a lámpatest szerszám nélkül nyitható és zárható.
    Philips szervizcímke.
    Az éjszakai égbolt védelmére optimalizált (Dark Sky) változat megfelel a nagyon alacsony ULR-re vonatkozó követelményeknek.

    Jellemzők

    Energiafelhasználási és optikai szempontból hatékony LED-technológia
    Lehetőség van kényelmes, szórt fény biztosító GentleBeam búrával és/vagy a hátrafelé irányuló fényt csökkentő BL2 káprázáskorlátozó ráccsal történő kiegészítésre.
    A Zhaga aljzat összekapcsolhatósággal biztosítja az időtállóságot.
    LEDGINE-O LED-platform az optikák széles választékával, gyakorlatilag bármilyen alkalmazási területre
    Választható dekoratív ClearGuide LED-platform is.

    Alkalmazások

    Lakóövezeti utcák
    Városi területek, például terek, parkok és közterek
    Sétányok, járdák vagy kerékpárutak
    Bevásárlóövezetek
    Irodák és ipari területek
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép