A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  ReachElite eW Powercore

  Mindig szükséges fehér fényt adó, nagy teljesítményű és nagy távolságra világító kültéri LED-es lámpatest

  ReachElite eW Powercore
  Color Kinetics

    Információk a termékcsaládról

    A ReachElite kiváló minőségű, nagy távolságra világító kültéri lámpatest, nagy méretű kültéri szerkezetek megvilágítására – hidaktól és homlokzatoktól az emlékművekig és felhőkarcolókig. Az akár 150 méter távolságra levő céltárgy megvilágításához is elegendően nagy teljesítménnyel a ReachElite magasra teszi a lécet a LED-világítás optikai minősége terén. Amivel a versenytársak fölé emelkedik a ReachElite, az a hatékonyság, kiemelkedő teljesítmény és az alkalmazhatóság. A ReachElite kiváló minőségű fehér fényt ad, pontosan ott, ahol szükséges, hihetetlenül hatékonnyá téve ezáltal a fényeloszlást. Nemcsak a fényveszteség alacsony mértékéből, hanem a sugárzott fény kiemelkedő teljesítményéből adódóan, a fényforrás optikájának és keskeny sugárzási szögének köszönhetően. A natív 3°-osnál kisebb sugárzási szögnek köszönhetően a ReachElite a prémium kategóriás kültéri LED-es lámpatestek piacán új pontossági szintet határoz meg. További információk: www.colorkinetics.com/ls/EssentialWhite/ReachElite-eW-Powercore/.

    Benefits

    Kiválóan felhasználható sokféle világítási igényre, például fényárvilágításra, szpotvilágításra, fali fényvetésre és homlokzatvilágításra
    Az alapváltozatú 3°-os sugárzási szögnek köszönhetően a fénysugár akár 150 méter távolságra is hatásos
    A Chromasync technológia javítja a színkonzisztenciát a LED-lámpatestek termékcsaládjában

    Jellemzők

    Kifogástalanul működik a Philips Color Kinetics szabályzóinak teljes családjával, többek között a Light System Manager, Video System Manager, Video System Manager Pro, iPlayer 3, Antumbra iColor Keypad és ColorDial Pro rendszerekkel, valamint más gyártók szabályzóival is.
    A ReachElite Powercore hosszú évekre biztosítja a megbízhatóságot, mivel megfelel az ASTM B117 szabványban előírt legalább 1500 üzemórás korróziómentességnek, valamint az ANSI C136.31-2010 szabvány 3G rezgésállósági besorolásának, illetve mivel a vízfelgyülemlés lehetősége megszűnt.
    A Philips tartozékok teljes választékából választhat, hat különböző szórólencséből, káprázásgátló rácsból, teljes és feles káprázáskorlátozókból, kavics elleni védőrácsból és egy sínes tartóból, az összes ReachElite lámpatesthez.
    A ReachElite három változatban kapható: 100 W, 200 W és 300 W. A lámpatestek egy, kettő vagy három darab 100 W-os fejegységből állnak, melyek egymástól függetlenül állíthatók irányba.

    Alkalmazások

    Nagyméretű, ikonikus homlokzatok és szerkezetek
    Letöltések
    Látvány
    Kapcsolódó eszközök
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép