A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

    Információk a termékcsaládról

    Az eW Blast Powercore gen4 nagy teljesítményű LED-es lámpatestek egyszerűen felszerelhetőek, és nagy intenzitású fehér fényt sugároznak. Az eW Blast Powercore gen4 számos tartozékot kínál, melyek lehetővé teszik a sugárzási szög testreszabását fényárvilágításhoz, kiemelő világításhoz, falvilágításhoz és súrolófényes világításhoz, az energiatakarékosságról és a költséghatékonyságról pedig a masszív öntött alumínium-házban elhelyezett Powercore technológia gondoskodik. További információért látogasson el a www.colorkinetics.com/Products oldalra.

    Benefits

    Nagyobb fényáram-kibocsátás a fix fehér fényű (eW) lámpatest esetén
    Precíz dimmelés egészen 1% értékig
    Kiegészítők széles választéka a teljes rendszer megtervezéséhez

    Jellemzők

    Egyéb lehetőségek az új Philips kiegészítők széles választékával. Az alap 6°-os sugárzási szöget öt különböző másodlagos optikával lehet módosítani, melyekkel 20°, 40°, 60°, 80°, valamint 10° x 40° (aszimmetrikus) sugárzási szöget kaphatunk. A lámpatest három színben (fekete, szürke és fehér) rendelhető – ehhez választható káprázáskorlátozó rács, kavics elleni védőrács, teljes káprázáskorlátozó, feles káprázáskorlátozó –, mely a tervezők és dizájnerek számára új lehetőségeket jelentenek.
    Hosszabb élettartamot garantál az új sík előlap, mivel megakadályozza a víz felgyülemlését a lámpatesten. Így a LED-ek védelme biztosított a teljes élettartamra.
    Integrált, szabadalommal védett Powercore technológia vezérli a kimeneti teljesítményt, közvetlenül hálózati feszültségről – gyorsan, energiatakarékosan, pontosan.
    A Philips Color Kinetics Data Enabler Pro összevonja a hálózati feszültséget és a vezérlési információkat, és egyetlen standard vezetéken juttatja el őket a lámpatesthez, így számottevően egyszerűsödik a beszerelés, és lecsökken a teljes rendszerköltség.
    Precíz dimmelés – fokozatmentes fényerő-szabályozás egészen 1% értékig, Data Enabler Pro és digitális szabályozó interfész segítségével.

    Alkalmazások

    Épülethomlokzatok
    Műemlékek és szobrok
    Parkok és kertek
    Hidak és szerkezetek
    Letöltések
    Leaflets
    Látvány
    Software plugins
    Kapcsolódó eszközök
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép