A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

    Információk a termékcsaládról

    A ColorBurst IntelliHue Powercore pontos színszabályozást és kiváló minőségű színeket ill. szabályozható fehér fényt biztosít egyetlen kültéri lámpatestben, amely homlokzatvilágítási és kiemelő világítási alkalmazásokhoz is használható. Az IntelliHue technológia magasabb mint CRI 80-as színvisszaadást tesz lehetővé (a 2700 – 4000 K tartományban), és lehetőséget ad a színhőmérséklet változtatására 2000 K és 10000 K között.

    Benefits

    Az IntelliHue fejlett megoldást kínál a színkeverésre, így egyetlen lámpatesttel megoldható a magas minőségű színes és magas színvisszaadású fehér fény előállítása.
    Újratervezett optikai rendszere javítja a fény minőségét, ezáltal elősegíti a homogén színeket és a LED-ek színkeverési képességeit.
    Új Philips-tartozékok széles választéka és négyféle színben kapható ház
    Tartozékok széles választéka és négyféle színben kapható ház
    A Chromasync technológiának köszönhetően minden lámpatest azonos színt és fényáramot bocsájt ki azonos beállítások mellett

    Jellemzők

    • Számos állítási lehetőséget kínál a külön kapható, új tartozékok segítségével. A gyári 8°-os optika mellett öt különböző másodlagos optika is alkalmazható, így 20°, 40°, 60°, 80° és 10° x 40° (aszimmetrikus) sugárzási szög is beállítható. Négy különböző színű ház közül lehet választani (fekete, szürke, fehér és bronz), illetve lehetőség van káprázáskorlátozó rács (teljes vagy részleges) felszerelésére is, új esztétikai lehetőségeket nyitva ezzel a tervezők és építészek előtt.
    • Színes és kiváló minőségű fehér fény ugyanazzal a lámpatesttel: Az IntelliHue fejlett megoldást kínál a színkeverésre, így egyetlen lámpatesttel megoldható a magas minőségű színes és fehér fény előállítása. A LED-ek együttesen a teljes színskálát lefedő és pontosan szabályozható világítást nyújtanak, amely több millió telített színt, pasztellszínt és egyenletes fehér színt jelent több mint 83-as színvisszaadási indexszel a 2700 – 4000 K tartományban.
    • A Chromasync technológiának köszönhetően minden lámpatest azonos színt és fényáramot bocsájt ki azonos beállítások mellett. A gyártási folyamat során egy kalibrált fénymérő eszköz egy algoritmus segítségével meghatározza a LED-lámpatestek egész családjánakközös színskáláját. A funkció bekapcsolásával anélkül hangolható össze a lámpatestek színe, hogy manuálisan kellene korrigálni az egyes lámpatestek beállításait.
    • Megfelel a korróziómentességre vonatkozó ASTM G85 és az ANSI C136.31-2010 szabványnak, és 3G rázkódásállósági minősítéssel rendelkezik.
    • A telített piros fény élénk színt ad a tárgyaknak és a felületeknek, ami a hangulatteremtés egyik fontos kelléke.
    • Innovatív, újratervezett optikai rendszere javítja a lámpatest fényének minőségét, elősegítve a homogén színeket és a ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 lámpatestek fénykeverési képességeit.

    Alkalmazások

    Fényárvilágítás
    Súrlófény
    Dekorációs világítás
    Letöltések
    Leaflets
    Látvány
    Software plugins
    Kapcsolódó eszközök
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép