A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

    Információk a termékcsaládról

    A ColorBurst Powercore gen2 RGBW/RGBA kültéri, kiemelő jellegű és térvilágításra szánt LED-es fényvető. Lefedi a teljes színskálát illetve pasztell (RGBW) vagy a narancs különböző árnyalatait (RGBA) is képes megjeleníteni, így a termék a dinamikus díszvilágítási alkalmazások széles körében használható.

    Benefits

    Újratervezett optikai rendszere javítja a fény minőségét, ezáltal elősegíti a homogén színeket és a LED-ek színkeverési képességeit.
    Tartozékok széles választéka és négyféle színben kapható ház
    A Chromasync technológiának köszönhetően minden lámpatest azonos színt és fényáramot bocsájt ki azonos beállítások mellett

    Jellemzők

    • Számos állítási lehetőséget kínál a külön kapható, új tartozékok segítségével. A gyári 8°-os optika mellett öt különböző másodlagos optika is alkalmazható, így 20°, 40°, 60°, 80° és 10° x 40° (aszimmetrikus) sugárzási szög is beállítható. Négy különböző színű ház közül lehet választani (fekete, szürke, fehér és bronz), illetve lehetőség van káprázáskorlátozó rács (teljes vagy részleges) felszerelésére is, új esztétikai lehetőségeket nyitva ezzel a tervezők és építészek előtt.
    • A Chromasync technológiának köszönhetően minden lámpatest azonos színt és fényáramot bocsájt ki azonos beállítások mellett. A gyártási folyamat során egy kalibrált fénymérő eszköz egy algoritmus segítségével meghatározza a LED-lámpatestek egész családjánakközös színskáláját. A funkció bekapcsolásával anélkül hangolható össze a lámpatestek színe, hogy manuálisan kellene korrigálni az egyes lámpatestek beállításait.
    • Megfelel a korróziómentességre vonatkozó ASTM G85 és az ANSI C136.31-2010 szabványnak, és 3G rázkódásállósági minősítéssel rendelkezik.
    • Innovatív, újratervezett optikai rendszere javítja a lámpatest fényének minőségét, elősegítve a homogén színeket és a ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 lámpatestek fénykeverési képességeit.
    • Tartósságát növeli a lapos világító felülete, amely megakadályozza, hogy a víz összegyűljön a lámpatestben, ezzel védi a LED-eket a lámpatest teljes élettartama alatt.
    • Az integrált szabadalmaztatott Powercore technológia gyorsan, hatékonyan és pontosan vezérli a lámpatestek tápellátását közvetlenül a hálózatról. A Philips Color Kinetics Data Enabler Pro a tápfeszültséget és a szabályozáshoz szükséges jelet egyben, egyetlen szabványos kábelen keresztül juttatja el a lámpatestekhez, így jelentősen leegyszerűsíti a felszerelést, és csökkenti a rendszer összköltségét.
    Az RGBA lámpatest segítségével a narancssárga különböző árnyalatait lehet szebben megjeleníteni, míg az RGBW típussal pasztell színeket

    Alkalmazások

    Fényárvilágítás
    Súrlófény
    Dekorációs világítás
    Letöltések
    Leaflets
    Látvány
    Software plugins
    Kapcsolódó eszközök
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép