A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Vaya Linear LP G2

  Rendkívül kis méretű kültéri, hálózati feszültségű lineáris LED fényvető lámpatest, határozott, fehér fényű megvilágítási effektekhez

  Vaya Linear LP G2
  Color Kinetics

    Információk a termékcsaládról

    A Vaya Linear LP rendkívül lapos kültéri lámpatest alacsony szintű fényvetést igénylő alkalmazásokhoz, nagy, 120°-os sugárzási szöggel vagy elliptikus 28° x 84°-os optikával. Kis méretének köszönhetően ideális fényforrás szűk helyekre, korlátozott távolságokra vagy megengedett beszerelési magasságokra tervezett alkalmazásokhoz. A robusztus Vaya Linear LP G2 színes és fehér CCT-opciók széles választékát kínálja vagy statikus be- és kikapcsolási lehetőséggel, vagy a standard DMX-512 általi dinamikus vezérléssel. Jól átgondolt kialakítása, beépített tápegysége és a vízhatlan csatlakozók egyszerű, gyors és megbízható bekötést tesznek lehetővé.További információk: www.colorkinetics.com/vaya/linear-lp-g2-white/.

    Benefits

    Ideális a szűk helyekhez és alacsony profilú (beltéri és kültéri) alkalmazásokhoz
    Gyors és egyszerű felszerelés
    Alacsony szintű fényvetéshez és külső boltívek megvilágításához használható

    Jellemzők

    Az egyedi kialakítású optikával rendelkező kis méretű Linear LP ideális kis helyekre és nagyon kis távolságokhoz.
    Egyszerű – közvetlenül a 100–240 voltos hálózati feszültségről működtethető, mindent tartalmazó vékony tokozás, nincs szükség vaskos külső tápegységekre és az ezzel járó korlátozott kábelezésre, nagyobb szabadság beszereléskor, gazdaságos beüzemelés.
    Választható ki- és bekapcsoló, vagy a szabályozást és a dinamikus vezérlést is lehetővé tevő, szabványos protokollokat használó, egyszerű beüzemelésű, más gyártó rendszeréhez a rendszerintegrációt lehetővé tevő DMX-512 szabályozó.
    Két különböző hosszúságban, ellipszis alakú vagy széles sugárzási szögekkel, a melegtől (2700 K) a hidegig (5000 K) terjedő négyféle hőmérséklet-változatban, különféle monokróm színekkel és állítható rögzítőbilinccsel kapható Vaya Linear család sokoldalú eszközkészlet a különböző stílusú belső és külső világítási alkalmazásokhoz.
    Galvanizált alumíniumház, hőkezelt üveg, nyomáskiegyenlítő levegőszelepek, valamint IP66 kültéri védelmi szint járul hozzá a termék durva környezeti viszonyok elleni védettségéhez; a megbízható és gyors felszerelést vízhatlan csatlakozók biztosítják.

    Alkalmazások

    Külső boltívek megvilágítása
    Alacsony szintű fényvetés
    Letöltések
    Leaflets
    Látvány
    Software plugins
    Kapcsolódó eszközök
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép