A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Vaya Free Form

  Kiváló minőségű, egyenletes fehér fényt sugárzó kompakt és rugalmas lineáris LED lámpatest

  Vaya Free Form
  Color Kinetics

    Információk a termékcsaládról

    A Vaya Free Form kompakt, rejtett, lineáris világítótest egyenes vagy íves felületek, boltívek, süllyesztett helyek és falmélyedések megvilágítására. Egységes, egyenletes fehér fényt bocsát ki; teljes hossza akár 10 m-ig növelhető. Beltéri használat esetén a fényforrás méretre vágható, majd egyszerűen újracsatlakoztatható, szokatlan alakú ívekhez és nehezen megvilágítható helyekhez igazítható, forrasztás és kiegészítők nélkül. Kültéri használat esetén a fényforrás méretre vágható, majd tömíthető úgy, hogy megtartja IP66-os besorolását.További információk: www.colorkinetics.com/vaya/.

    Benefits

    Az IP40-es és IP66-os védettségű Vaya Free Form bel- és kültéri használatra is alkalmas
    Standard 3000 és 4000 K-es színhőmérsékletű változatban kapható. 2200, 2700, 5000 és 6500 K-es egyedi konfiguráció is rendelhető.
    A bel- és kültéri változatok 62,5 mm osztásközzel tetszőleges hosszúságra vághatók

    Jellemzők

    A masszív extrudált szilikon burkolattal védett, IP40-es és IP66-os besorolású Vaya Free Form egyaránt alkalmas bel- és kültéri használatra is.
    A szilikonburkolat jellemzői az átlátszatlan oldalak és a matt lencse, amely állandó, 120°-os fényt sugároz a LED-szalag teljes hosszában, és csak a célzott irányban világít. Kompakt mérete és rövid keverési távolsága miatt a megvilágítás egyenletes, minimális forró ponttal.
    A 3 SDCM tárolási tűrésnek köszönhetően a Vaya Free Form lámpatestek között gyakorlatilag nem észlelhető színkülönbség. Ha valaha is cserélni kellene egy meghibásodott egységet, az emberi szem nem észlelne különbséget.
    Standard 3000 és 4000 K-es színhőmérsékletű változatban kapható. Egyéni, 2200, 2700, 5000 és 6500 K színhőmérsékletű konfigurációk is vásárolhatók.
    A beszerelési lehetőségek következetes, pontos elhelyezést biztosítanak gyakorlatilag bármilyen felületen; a LED-lámpák biztonságosan rögzíthetők a felhasználó által kiválasztott helyre. Az alumíniumpálya egyenes, pontos futást biztosít, a polikarbonát rögzítőkapcsokkal tetszőleges elhelyezésre nyílik ideális lehetőség hajlatokban és ívekben.

    Alkalmazások

    Rejtett, rugalmas megoldás boltívek, süllyesztett helyek és falmélyedések megvilágítására.
    Letöltések
    Leaflets
    Látvány
    Software plugins
    Kapcsolódó eszközök
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép