A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok
  Szűrők bezárása Szűrők megjelenítése
  Több szűrő megjelenítése
  Kevesebb szűrő megjelenítése
  • Termék
  • Teljesítmény (W)
  • Szabályozás
  • IK rating
  • IES
  • Adatlap

  Szűrés alapja:

    Információk a termékcsaládról

    Az UV-C-szabadonsugárzót felületek fertőtlenítésére terveztük, és számos alkalmazási területen használható. Az UV-C-szabadonsugárzó homogén eloszlású, univerzális UV-C-besugárzást biztosít. Fertőtlenítési képessége a teljesítményétől, a besugárzási időtől és a fertőtlenítendő felülettől való távolságtól függ. Használata alatt nem lehetnek jelen emberek, mivel magas a szemek és a bőr sérülésének veszélye. A lámpa teljesítményét növeli igen magas fényvisszaverésű alumíniumháza, amely az UV-C-fényt a fertőtlenítendő felületekre irányítja.Árnyékolás védi a foglalatot és a végzárót az UV-C-fénytől. Egy- és kétlámpás változat áll rendelkezésre, mindkettő csak szabadonsugárzóval vagy reflektoros szabadonsugárzóval is. Ez növeli a használat rugalmasságát.

    Benefits

    Az UV-C-fény hatékonyan semlegesíti a legtöbb vírust és más kórokozót a közvetlenül besugárzott felületeken.*1 Az UV-C-fényforrásainkkal szerelt felületfertőtlenítő termékek képesek legalább 99%-ban semlegesíteni a SARS-CoV-2 vírust a felületeken, és akár kimutathatatlan szintre csökkentik a jelenlétét.*2
    Bizonyítottan hatásos fertőtlenítés a lámpa és a lámpatest hosszú élettartama alatt.
    Környezetbarát: Nem bocsát ki ózont a használata során és után.
    Védőelemekkel, például szabályozott hozzáférésű eszközökkel kombinálva biztonságosan használható.
    *1 Fluence (UV Dose) Required to Achieve Incremental Log Inactivation of Bacteria, Protozoa, Viruses and Algae (A baktériumok, egysejtűek, vírusok és algák hatékony semlegesítéséhez szükséges besugárzottság [UV-mennyiség]) – A. Haji Malayeri, M. Mohseni, B. Cairns és J.R. Bolton. által felülvizsgált, javított és bővített kiadás. Korábbi kiegészítések G. Chevrefils (2006) és E. Caron (2006) szerzőktől. A szakértői vizsgálatot B. Barbeau, H. Wright (1999) és K. G. Linden végezte.
    *2 Nadia Storm et al: Rapid and complete inactivation of SARS-CoV-2 by UV-C irradiation (A SARS-CoV-2 gyors és teljes semlegesítése UV-C-sugárzással), 2020. A tanulmány a https://www.nature.com/articles/s41598-020-79600-8 címen érhető el. A tanulmányban használt UV-C-sugárzás teljesítménye 0,849 mW/cm2 volt.

    Jellemzők

    Lehetséges lámpakonfigurációk: egy- vagy kétlámpás változat
    Kapható reflektorokkal ellátott, illetve reflektorok nélküli változatban is
    Mellékelt Philips T8 TUV lámpa: 18 W vagy 36 W
    Max. rövidhullámú UV-sugárzás: 253,7 nm (UVC)
    Igen magas fényvisszaverésű alumíniumház a jobb teljesítményért
    Minden műanyag alkatrészt UV-C-árnyékolás véd
    Különféle felszerelési lehetőségek
    Megfelel minden hatályos előírásnak és szabványnak

    Alkalmazások

    Kereskedelem: bevásárlókocsik, polcok és pultok fertőtlenítése
    Fodrászatok és kozmetikai szalonok: ügyfélvárók, munkaterületek, tükrök, székek felületének, valamint egyéb érzékeny területek fertőtlenítése
    Iskolák: osztálytermek falainak, padlóinak, padjainak és egyéb felületek fertőtlenítése
    Irodák: irodahelyiségek, tárgyalók és folyosók fertőtlenítése
    Bankok: pultok, ATM-ek és asztallapok fertőtlenítése
    Vendéglátóipar: vendégszobák, recepciók és wellness helyiségek fertőtlenítése
    Élelmiszerüzletek: előkészítő felületek és berendezések fertőtlenítése
    Mosdók: sminkasztalok, mosdókagylók és tükrök fertőtlenítése

    Figyelmeztetés és biztonság

    VESZÉLY: A 3. kockázati csoportba tartozó UV-termék. Mint minden fertőtlenítő rendszert, az UV-C-fényű lámpákat és eszközöket is a megfelelő módon kell felszerelni és használni.
    VESZÉLY: Az UV-C-fénynek való közvetlen kitettség veszélyes: a leégéshez hasonló hatást kelt a bőrön, és súlyosan károsíthatja a szaruhártyát. Mivel az UV-C-fény a szem számára láthatatlan, az UV-C-szabadonsugárzót a kellő védőelemekkel együtt kell telepíteni, hogy biztonságosan lehessen üzemeltetni. Az UV-C-szabadonsugárzó csak olyan rendszerekben használható, amelyekben megfelelő védőelemek találhatók, ideértve többek között a telepítési és/vagy használati útmutatóban említetteket.
    A Philips UV-C-eszközöket kizárólag hivatalos partnerek értékesíthetik, és szakképzett szerelőknek kell telepíteniük őket, betartva a vonatkozó szigorú biztonsági és jogi követelményeinket. UV-C-termékeinket nem olyan alkalmazásokhoz vagy tevékenységekhez szántuk, ahol használatuk halált, személyi sérülést és/vagy környezeti károkat okozhat.
    Nyilatkozat a felelősség kizárásáról:
    Az UV-C-szabadonsugárzók vírusok, baktériumok, egysejtűek, gombák és mások káros mikroorganizmusok elleni hatékonyságának leírása az „Előnyök” részben található. A Signify és vállalatcsoportja nem ígéri meg és nem garantálja, hogy az UV-C-szabadonsugárzók használata bárkit megvéd bármilyen káros mikroorganizmussal vagy betegséggel való megfertőződéstől, vagy megelőzi ezt. Az UV-C-szabadonsugárzók nem rendelkeznek engedéllyel orvosi eszközök fertőtlenítésére, nem ez a rendeltetésük, és nem is használhatók erre. Bármilyen értékesítési vagy forgalmazási szerződésben, illetve a UV-C-szabadonsugárzók rendelkezésre bocsátásához kapcsolódó bármely más dokumentumban foglalt, a Signify vállalatra és vállalatcsoportjára vonatkozó bármilyen felelősségkizáráson és -korlátozáson felül, az előbbieket nem korlátozva a Signify és vállalatcsoportja semmilyen felelősséget nem vállal semmilyen olyan igényért vagy kárért, amely az UV-C-szabadonsugárzók bármilyen, az alkalmazási területük leírásában, illetve használati és/vagy telepítési útmutatójukban leírt rendeltetésüktől, illetve telepítési és üzemeltetési utasításaiktól eltérő bármilyen használatából ered vagy azzal összefüggésben van.
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép