A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok
  Szűrők bezárása Szűrők megjelenítése
  Több szűrő megjelenítése
  Kevesebb szűrő megjelenítése
  • Termék
  • Teljesítmény (W)
  • Szabályozás
  • IK rating
  • IES
  • Adatlap

  Szűrés alapja:

    Információk a termékcsaládról

    A Philips UV-C-légfertőtlenítő készülék nagy teljesítménnyel és hatékonyan fertőtleníti a keringő levegőt. A készülék beszívja a levegőt, és UV-C sugárzással mindössze 1 óra alatt semlegesíti a 80 m3 levegőben lévő mikroorganizmusok akár 95%-át (körkörös lefedettség: 28 m2).(1) Mivel nincs szükség szerelésre, a szabadon álló egység számos professzionális alkalmazási területen használható, az irodáktól kezdve a kiskereskedelmen át a vendéglátóiparig. Az esztétikus külsejű készülék jól szabályozott UV-C sugárzást biztosít (RG0), amely akkor is működhet, amikor emberek vannak jelen.

    Benefits

    1 óra alatt 80 m3 levegőt fertőtlenít 95%-os hatékonysággal.(1)
    28 m2-es körkörös lefedettség.
    Nincs szükség rögzített telepítésre vagy szerelésre, így könnyen áthelyezhető.
    Megbízható és erős belső UV-C-sugárzási kamra.
    Felhasználóbarát kezelőfelület jól látható kijelzővel és számos rugalmas lehetőséggel.
    Felhasználóbarát kezelőfelület jól látható kijelzővel, egyszerű gombokkal és számos rugalmas lehetőséggel.
    Esztétikus külső.
    Független tanulmányok által igazolt mechanikai biztonság és csíraölő hatékonyság: Független vizsgálatok által igazolt csíraölő hatékonyság.(1) Könnyű karbantartás a kijelzőn megjelenő, pótalkatrészekre vonatkozó értesítésekkel.
    (1) A Henan Zhongke Lianchuang Test Service Co., Ltd vizsgálatának összegzése: A Philips UVCA200 UV-C-légfertőtlenítő készüléket 60 percig és 120 percig üzemeltették a 80 m³-es tesztkamrában. A teszt során ≥95%-os arányban elpusztította a levegőben lévő természetes baktériumokat, ami megfelelt a WS/T648-2019 《A légfertőtlenítő gépek általános higiéniai követelményei》 szabvány előírásainak.

    Jellemzők

    Ház anyaga: UV-álló műanyag.
    Philips UV-C-lámpa: 4*18 W-os PL-L változat.
    Philips előtét: HFP 236.
    Érintőpanel: időzítőgomb 30/60/120 perces és bekapcsolási lehetőségekkel; ventilátor sebességét állító gomb alacsony, közepes és magas beállításokkal; zárológomb a nem kívánt műveletek elkerülése érdekében; be- és kikapcsoló gomb.
    A felhasználói felületen megjelenik az előre beállított fertőtlenítési időtartam visszaszámolása.
    Biztonsági indítás: az UV-C-lámpa csak akkor kapcsol be, ha a belső UV-C-kamra hátsó fedele helyesen fel van szerelve.
    A négy kerék megkönnyíti és rugalmasabbá teszi a mozgatást.

    Alkalmazások

    Fodrászatok és kozmetikai szalonok
    Szállodai szobák
    Éttermek
    Irodák és bankok kis tárgyalótermei
    Iskolák és óvodák osztálytermei
    Klinikák váróhelyiségei

    Figyelmeztetés és biztonság

    Figyelmeztetések és biztonsági előírások: Mint minden fertőtlenítő rendszert, az UV-C fényű lámpákat és eszközöket is a megfelelő módon kell felszerelni és használni. Az UV-C fénynek való közvetlen kitettség veszélyes: a leégéshez hasonló hatást kelt a bőrön, és súlyosan károsíthatja a szaruhártyát.
    FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA: Az UV-C fénnyel végzett aktív levegőfertőtlenítés bizonyos vírusok, baktériumok, egysejtűek, gombák és más káros mikroorganizmusok elleni hatékonyságát az „Előnyök” című részben találja. A Signify és a Signify csoport nem ígéri és nem garantálja, hogy az UV-C fénnyel végzett aktív levegőfertőtlenítés védelmet nyújt a vírusok, baktériumok, egysejtűek és gombák okozta megbetegedések vagy fertőzések ellen. Az UV-C fényű levegőfertőtlenítő készülékek nem rendelkeznek egészségügyi eszközök fertőtlenítésére szolgáló engedéllyel, nem ez a rendeltetésük, és nem használhatók ilyen célra. Az UV-C fényű levegőfertőtlenítő készülékek értékesítéséhez, forgalmazásához, illetve az ilyen készülékek más módon történő elérhetővé tételéhez kapcsolódó bármilyen megállapodásban megfogalmazott kivételeken és felelősségkizárási korlátozásokon túl a Signify és a Signify csoport nem tehető felelőssé az UV-C fényű levegőfertőtlenítő készülékek nem rendeltetésszerű használatából, illetve az üzembe helyezési és a használati útmutatóktól eltérő üzembe helyezésből és használatból eredő károkért; és velük szemben ilyen kártérítési igénynek helye nincs. A rendeltetésszerű használatról, valamint az üzembe helyezés és a használat módjáról a jelen dokumentum „Alkalmazási terület” része, valamint a felhasználói kézikönyvek és a szerelési útmutatók adnak felvilágosítást.
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép