A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok
  • Termék
  • Teljesítmény (W)
  • Szabályozás
  • IK rating
  • IES
  • Adatlap

  Szűrés alapja:

    Információk a termékcsaládról

    Az aktív levegőfertőtlenítéses UV-C-fényű készülék célja a levegő fertőtlenítése a napi tevékenységek során, a munka megzavarása nélkül. A készülék különböző típusú helyiségekben, akár UV-C-érzékeny területeken is használható, falra és mennyezetre is szerelhető. A ventilátorok beszívják a helyiség levegőjét, majd szűrés után átvezetik két 60 W teljesítményű UV-C-lámpán. A levegő végül megtisztítva tér vissza a helyiségbe az aktív levegőfertőtlenítéses UV-C-fényű készülékből.

    Benefits

    Folyamatos üzem a munka megzavarása nélkül
    Nagy levegőfertőtlenítési teljesítmény
    Használata biztonságos
    Egyszerű szerelés és üzembe helyezés
    Egyszerű karbantartás

    Jellemzők

    A csomag 2 db 60 W teljesítményű Philips PL-L TUV világítótestet tartalmaz
    Porszűrő
    Fali és mennyezeti rögzítés
    A készülék csak a belsejében bocsát ki UV-C-fényt, ami nem jut a készüléken kívülre

    Alkalmazások

    Irodák, tárgyalók, mosdók, étkezők, fülkék
    Öltözők, vendégszobák, várók
    Élelmiszergyártó egységek, érlelő helyiségek, múzeumok

    Figyelmeztetés és biztonság

    VESZÉLY: Mint minden fertőtlenítő rendszert, az UV-C fényű lámpákat és eszközöket is a megfelelő módon kell felszerelni és használni. Az UV-C fénynek való közvetlen kitettség veszélyes: a leégéshez hasonló hatást kelt a bőrön, és súlyosan károsíthatja a szaruhártyát.
    FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA: Az UV-C-fénnyel végzett aktív levegőfertőtlenítés bizonyos vírusok, baktériumok, egysejtűek, gombák és más káros mikroorganizmusok elleni hatékonyságát az „Előnyök” című részben találja. A Signify és a Signify csoport nem ígéri és nem garantálja, hogy az UV-C-fénnyel végzett aktív levegőfertőtlenítés védelmet nyújt a vírusok, baktériumok, egysejtűek és gombák okozta megbetegedések vagy fertőzések ellen. Az aktív levegőfertőtlenítéses UV-C-fényű készülékek nem rendelkeznek egészségügyi eszközök fertőtlenítésére szolgáló engedéllyel, nem ez a rendeltetésük, és nem használhatók erre a célra. Az aktív levegőfertőtlenítéses UV-C-fényű készülékek értékesítéséhez, forgalmazásához, vagy az ilyen készülékek más módon történő elérhetővé tételéhez kapcsolódó bármilyen megállapodásban megfogalmazott kivételeken és felelősségkizárási korlátozásokon túl a Signify és a Signify csoport nem tehető felelőssé az aktív levegőfertőtlenítéses UV-C-fényű készülékek nem rendeltetésszerű használatából, illetve az üzembe helyezési és a használati útmutatóktól eltérő üzembe helyezésből és használatból eredő károkért; velük szemben ilyen kártérítési igénynek helye nincs. A rendeltetésszerű használatról, valamint az üzembe helyezés és a használat módjáról jelen dokumentum „Alkalmazási terület” szakasza, valamint a felhasználói kézikönyvek és a szerelési útmutatók adnak felvilágosítást.
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép