A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

    Információk a termékcsaládról

    Az innovatív PureGlow Powercore lámpatestek nagy fényintenzitást biztosítanak egy kompakt, házban a világítástechnikai szakemberek számára. A PureGlow kivételesen jó minőségű fényt nyújt a legkülönbözőbb beltéri alkalmazások esetén, a boltívek megvilágításától a homlokzatvilágításon át a háttérvilágításig, illetve más területeken. Íme néhány rendkívüli lehetőség, amelyet a PureGlow kínál a szakembereknek és azok ügyfeleinek.

    Benefits

    Magas CRI és R9-értékek
    2000 – 10 000 K színhőmérséklet-tartomány
    Kompakt és egyszerűen felszerelhető

    Jellemzők

    • A PureGlow Powercore IntelliHue egyesíti a csúcsminőséget és a páratlan hatékonyságot. A legjobb választás, ha kiváló minőségű fehér fényre van szüksége, amely egyben "színezhető" is, és állítható színárnyalatokat biztosít. A PureGlow Powercore IntelliHue rendkívüli fényteljesítményt, 800 lumenes fényáramot és akár 95 CRI színvisszaadást kínál, valamint kivételes R9-értékeket, amely a 84-et is elérheti.
    • Verhetetlen teljesítmény: Jelentős újításokat tartalmaz, köztük egy egyedi optikai rendszert, melyeknek köszönhetően a PureGlow színvisszaadási indexe elérheti a 95 CRI-t, a fényárama 800 lm, a színhőmérséklete pedig 2700 – 4000 K között van, és a kiváló minőségű fénysugár ragyogó, egyenletes fényt biztosít.
    • Innovatív kialakítás: Kompakt mérete és rendkívül rövid színkeverési távolsága miatt a PureGlow kiválóan alkalmazható azokon a területeken, ahol a hagyományos lineáris lámptestek nem használhatók. 305 mm-es és 1219 mm-es alumíniumöntvény házzal kapható, különböző sugárzási szögekben: lehet széles (100º x 100º), közepes (30º x 60º) vagy keskeny (10º x 60º). Az összekötő csatlakozók segítségével szorosan egymáshoz csatlakoztathatók a lámpatestek, így elkerülve a sötét foltokat, homogén, folytonos fényt biztosítanak.
    • Fehér és színes fény: A PureGlow egyetlen innovatív, könnyen felszerelhető és szabályozható, nagy teljesítményű lámpatestben egyesíti az állítható színhőmérsékletú fehér és a dinamikus színes fényt.
    • Kiemelkedően egységes színkibocsátás: A színkonzisztencia az Optibinnel kezdődik: ez az általunk kifejlesztett egyedülálló eljárás garantálja a LED-ek, lámpatestek és gyártási sorozatok egységes színárnyalatait. A PureGlow biztosítja a Chromasync technológiával rendelkező LED-lámpatestek színkonzisztenciáját is. A gyártás során egy kalibrált fénymérő eszköz egy algoritmus segítségével meghatározza a LED-lámpatestek egész családjának közös színskáláját. A Chromasync funkció bekapcsolásával összehangolható a lámpatestek színe anélkül, hogy manuálisan kellene beállítani az egyes lámpatestek színeit.
    Letöltések
    Leaflets
    Látvány
    Kapcsolódó eszközök
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép