A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Ismerje meg azokat a városokat,

  ahol fénnyel javítják
  az életminőséget

  City.People.Light program

  A City.People.Light program egy nyílt platform, amely a világítás szerepét kutatja, mutatja be és változtatja meg a jövő városaiban világítástechnikai szakemberek és városok bevonásával. A program célja az életminőség javítása az egész világon.

   

  A program 1996-ban kutatási projektként indult, amely feltárta a városi világításban rejlő izgalmas lehetőségeket. Az eredmények arra ösztönözték a világítástechnikai szakembereket, hogy új, izgalmas világítási elképzeléseket dolgozzanak ki.

   

  Mára sok elképzelés megvalósult, és átalakította a városok esti-éjszakai arculatát. A programban továbbra is az ágazat szakértői vesznek részt a világ minden tájáról különböző kreatív projektekben, a városok, az emberek és a fény közötti kapcsolat feltárásán fáradozva.

   

  Az évente kiosztott City.People.Light-díj például azoknak a kültéri világítástechnikai megoldásoknak jár, amelyek a legtöbbet tették a városlakók közérzetének javításáért.

  City.People.Light


  A program különböző részekből áll össze.

   

  A városi világításhoz szükséges eszközök és szolgáltatások

   

  Árassza el fénnyel a várost. Minden terméket, eszközt és szolgáltatást biztosítunk a látványos városi és építménymegvilágítási ötletek kigondolásához és megvalósításához.

  Philips városi világítással megvilágított hangulatos tér Genfben (Svájc)

  Esettanulmányok

  Elérhetőség

   

  Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

   

  Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.