PerfectScene dinamikus kirakatvilágítás

Kirakatvilágítás, amire biztosan felfigyelnek

Hozzon létre lenyűgöző, dinamikus kirakatokat

Kirakata az Ön öt másodperces esélye arra, hogy felkeltse a járókelők figyelmét. Állítsa meg az embereket a PerfectScene dinamikus kirakatvilágításával! A változó világítási témák a kirakatokban bizonyítottan növelik a vásárlók aktivitását és a betérők számát.
 
A kutatások szerint a vásárlók reagálnak a kirakatvilágítás változásaira: 11%-kal többen állnak meg, és 19%-kal többen térnek be az üzletbe*. A PerfectScene dinamikus kirakatvilágítás segítségével a vásárlók figyelmének felkeltésére tervezett, szabályozható fényerejű lámpákkal optimalizálhatja kirakatát. Az ablakok és a megjelenítési területek központi vezérlése azt jelenti, hogy a tökéletes kiskereskedelmi élmény megteremtése soha nem volt egyszerűbb.

* Az EIT Digital, Politecnico di Milano és a Philips által az Eral55 üzletekben végzett kutatás

A Philips lighting PerfectScene dinamikus kirakatvilágítása: megállítja a járókelőket a kirakat előtt

A PerfectScene dinamikus kirakatvilágítás előnyeinek rövid áttekintése

Fokozza üzlete figyelemfelkeltő erejét

Növelje az eladásokat változó világítási témákkal, amelyek megragadják a vásárlók figyelmét, és több vásárlót vonzanak be az üzletbe.

Ragadja meg a vásárlók figyelmét fényhatásokkal

Emelje ki a legkeresettebb termékeket, hogy a vásárlók azonnal észrevegyék őket, és hozzon létre különböző hatásokat a szabályozható fényerejű lámpatesteink kombinálásával.

Vonzza a vásárlókat új kirakatokkal

Vezéreljen több kirakatvilágítást egyszerűen, egyetlen vezérlőrendszer segítségével, és hozzon létre saját világítási témákat gyorsan egy mobilalkalmazással.

Mi lehetséges a PerfectScene dinamikus kirakatvilágítással?

A PerfectScene dinamikus kirakatvilágítás lehetővé teszi a fény erejének kihasználását a kirakatok és az üzlet vonzerejének növelésére.

Hogyan működik a PerfectScene?

A PerfectScene a piacvezető sínes és süllyesztett lámpatesteket méretezhető vezérlési rendszerrel kombinálja. Olyan alkatrészek kiválasztásával, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön üzletének és igényeinek, vonzó, dinamikus kirakatvilágítást hozhat létre.

Dynalite vezérlőrendszer

A könnyen használható és intuitív felhasználói felület segítségével ez a vezeték nélküli alkalmazás valós időben frissíthet akár 16 dinamikus kirakatvilágítási témát.

TrueFashion

Ezek a lámpatestek nagyon keskeny sugárzási szöggel rendelkeznek, így pontosan ki tudják emelni a kirakatban lévő termékeket, és felhívják a figyelmet a különleges tárgyakra.

StyleID

A moduláris felépítésének, az állítható fénysugárnak és a beépített fényerő-szabályozásnak köszönhetően a StyleID maximális rugalmasságot nyújt, így alkalmazkodni tud kirakatának változó igényeihez.

Kapcsolat

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz.

Letöltések

Fedezzen fel más, üzletekbe szánt világítási rendszereket

PerfectScene próbafülke-világítás

Segítsen a vásárlóknak jó döntést hozni olyan próbafülke-világítással, amelyet módosíthatnak, így láthatják, milyenek lesznek a ruhák kint, a próbafülkén kívül.

További információk a világításról felhasználási területenként