A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Világpremier

  az Ekinox Arena sportcsarnokban

  Belső világítás

  Ekinox Arena


  Az ArenaVision LED olyan különleges szórakoztató világítási effektek létrehozására is használható, amelyekhez egyébként speciális színpadi fényszórókra lenne szükség.
  YouTube

  Olyan
  világítási

  megoldásra volt szükségünk, amely kosárlabda-mérkőzésekhez és showműsorokhoz egyaránt megfelelő. Ezért az ArenaVision LED fényszóróknak nem csupán a játékteret, hanem a színpadot és a nézőket is meg kellett világítaniuk.”

   

  - Fabrice Pacquelet, a JL Bourg kosárlabdaklub igazgatója

   

  A feladat

   

  2011-ben a Bourg-en-Bresse agglomeráció (BBA) úgy döntött, hogy felújítja az Ainterexpo kiállítóközpontot. A központ az 1970-es években épült három csarnokkal. Ez év elején egy negyediket is felépítettek, amelynek a területe 9940 m2. A standok és a műszaki platformok modulrendszerű kialakításának köszönhetően a fő csarnok 360 fokban tudja bemutatni az előadásokat. Csak egy kivételes világítási rendszer érhet fel ehhez a technikai fejlettséghez – ekkor került a képbe az ArenaVision LED.

  A megfelelő megvilágítás 


  A fényszóróknak nem csupán a játékteret, hanem a színpadot és a nézőket is meg kellett világítaniuk. A JL Bourg kosárlabdacsapatnak fontos volt, hogy a fényszórókat teljes mértékben ki, majd pár másodpercre rá újra be lehessen kapcsolni a mérkőzés előtti show részeként, amit fémhalogénlámpákkal nem lehetett volna megoldani. Az ArenaVision LED fényszóró pár másodperc alatt teljes erejével képes világítani.

   

  Előnyök 

  • ArenaVision LED
   ArenaVision LED
   A Philips ArenaVision LED világítási rendszer olyan innovatív LED-es pályavilágítási megoldás, amely támogatja a legújabb televíziós közvetítési szabványokat és kiterjedt szabályoz...

  Belső világítás
  Ekinox Arena

  A csapat

  Építész

  Kivitelező

  Fényképezte

  Kapcsolódó esetek