A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Az OptiVision LED növeli

  a biztonságot és csökkenti a költségeket

  A trondheimi repülőtér kivilágítása

   

  Nézze meg, hogyan javítja a Værnes repülőtér új világítása a személyzet biztonságát éjszaka.

  Trondheimi repülőtér

  A megoldásnak köszönhetően

  éjjel is tökéletesen látunk, mivel a LED jobb látási viszonyokat biztosít a személyzet számára, ezáltal pedig növeli a biztonságot.
  Trondheimi repülőtér 1

  A feladat

   

  A Værnes területén található trondheimi repülőtér Norvégia negyedik legnagyobb repülőtere, forgalma kis híján évi 5 millió utas, és ez a szám folyamatosan növekszik. Trondheim és Oslo között naponta 35 járat közlekedik, ez Európában az ötödik legforgalmasabb útvonal az utasok számát tekintetve. 

   

  Trondheimi repülőtér 2

  A megfelelő világítás

   

  A repülőtérnek új előtér-világításra volt szüksége, amelyet nulláról kellett létrehozni. A világításnak megfelelő fényerejűnek kellett lennie, meg kellett felelnie a norvég légügyi hatóság (Norwegian Air Traffic and Airport Management, mostani megnevezése: Avinor) előírásainak, ellen kellett állnia a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek, és nem akadályozhatta sem hajózó, sem a földi személyzet munkáját. 

  Előnyök 

  Trondheimi repülőtér
  • OptiVision LED
   OptiVision LED
   A Philips OptiVision LED rendszer – a hatékony LED-es technológia legújabb képviselője – teljes világítási megoldást nyújt a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb ipari terület és sza...

  Kapcsolódó esetek