A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  A FreeStreet csökkenti

  az új parkoló zsúfoltságát

  FreeStreet lámpák
  a Wembley Red parkolóban


  A FreeStreet használata olyan letisztult, zsúfoltságtól mentes kialakítást tett lehetővé, amely tökéletes megoldásnak bizonyult ehhez a projekthez.

  A FreeStreet rendszer
  minden

  reményünket beváltotta, és rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk róla.”
  A Wembley Red homlokzata.
  A Wembley Red parkoló éjjel.

  A feladat

   

  A Wembley Park egy rendkívül népszerű új hely, amelyet a Wembley stadion környékén alakít ki a területet fejlesztő tulajdonos, a Quintain Estates. Az újjáépítés első fázisa befejeződött, és megépült egy olyan vonzó létesítményegyüttes, amely többek között magában foglalja London egyetlen luxusmárka-outlet áruházát, egy Hilton szállót, és természetesen magát a Wembley stadiont. Az új Red parkoló egy 1970-es években épült többszintes parkolóház helyére került, és a London Designer Outlet áruház mellett található.

  A Wembley Park napközben.

  A megfelelő megvilágítás 

   

  A Wembley Park új, 1000 férőhelyes, többszintes parkolóháza az első olyan projekt az Egyesült Királyságban, amely a Philips újszerű, hagyományos lámpaoszlop nélküli, felfüggesztett FreeStreet kültéri világítási rendszerét alkalmazza.

  A parkolóház felső szintjén a FreeStreet világítótesteket az épület szerkezetébe ágyazott acéloszlopok tartják, a földszinti parkolórészhez pedig a Philips biztosított szabadon álló tartóoszlopokat, amelyeket a terület szélein helyeztek el.

  Előnyök

  Előnyök