A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Hibátlan

  első benyomás

  ISS Egyetem,
  Søborg, Dánia


  Elmondjuk, milyen hatást ér el az ISS az egyetemi termében a világító textilekkel.
  Látványos világítási megoldás a ISS új dániai központjában.

  Az ISS Egyetem
  világítótextil-paneljei

  karaktert adnak a teremnek anélkül, hogy zavarók lennének.”

   

  – Daniel V Hayden, partner és az építészek szövetségének tagja (MAA)

  Az ISS kellemes atmoszférát teremt ügyfeleinek a Philips irodai világításrendszerével.
  A dániai ISS egyetemi részlege Philips irodai megvilágítással

  A feladat

   

  Az ISS munkahelyet épített, de egy kicsit másképp. A vállalat központi irodájának felújításakor fontos volt, hogy az azonnal lenyűgözze a látogatókat és az ügyfeleket. A leginkább figyelmen kívül hagyott, világító panelekből álló videoképernyők lecserélése kiváló ötletnek bizonyult.

  A megfelelő megvilágítás 


  Az ISS számára megfelelő benyomás keltése volt a legfontosabb. Főleg azt szerette volna megmutatni a tantermeként és közösségi térként is szolgáló „egyetemi” teremben, hogy mit is jelent a társaság. A visszajelzésekből viszont az derült ki, hogy az irodában megforduló személyek lényegében észre sem vették a meglévő videokonfigurációt. Korszerű megoldások után kutatva az ISS a Philips irodai megvilágítási lehetőségeiről érdeklődött.

   

  A világítótextil-kockák használata lett a megoldás. Egyedi színváltoztató tulajdonságuknak köszönhetően az egyetemi terem falait élénk vizuális effektekkel tölti ki. Az előre programozott világítási minták a falakon most az ISS által nyújtott szolgáltatások dolgozóinak körvonalát jelenítik meg. Nemcsak kellemes a fényanimációk látványa, de egyedi atmoszférát is teremt, és egyben emlékezteti is az ügyfeleket a vállalat ajánlataira.

   

  Az egyetemi hangulat fokozása érdekében iColor Cove QLX lineáris világítótesteket, fényléceket és Fugato RGB mennyezeti lámpákat is felszereltek. Ezeket a színváltoztató szerelvényeket azonnal lehet módosítani, így teremtve tökéletes környezetet a tanuláshoz és a beszélgetésekhez. A panelekből jövő lágy hatású, szórt fénnyel és a termet kitöltő jó minőségű fénnyel az ISS Egyetem kiváló első benyomást tesz.


  – Első osztályú szolgáltatóként felismerjük a kiváló szolgáltatást, és a Philips egyértelműen kiváló szolgáltatást nyújtott.

  – Casper Isager Hansen, az ISS projektszervezési osztályvezetője

  A Philips világító textilje Kvadrat Soft Cells cellákkal

  A Philips világító textilje Kvadrat Soft Cells cellákkal

  Erőteljes
  megvilágítás

  A csapat

  ISS Egyetem

  Megrendelő

  DISSING+WEITLING architecture

  Építészek

  Kapcsolódó esetek