A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Egy kivételes TV-csatornának
  kivételes recepció jár

  Gray’s Inn Road 200.,

  London, Egyesült Királyság

   

  Megmutatjuk, hogyan üdvözlik és nyűgözik le a látogatókat a Gray’s Inn Road 200. fényei.

  A Gray’s Inn 200 épület külső része, világító textilpanelekkel.

  A hatás
  felemelő,

  emellett olyan kifinomult hangulatot kölcsönöz a recepciónak, amely szinte egyöntetű elismerést aratott – ez pedig egy újságírókkal és tévésekkel teli épületben komoly teljesítmény.”

  – Ian McArdle, IMA
  A világítótextil-panelek képe.
  A világítótextil-panelek közeli képe.

  A feladat

   

  A Gray’s Inn Road 200. a televíziózás Mekkája. A London szívében található ikonikus épület számos tévéóriásnak ad otthont, többek között az ITN, az ITV és a Channel 4 csatornának. A térfejlesztés és az épület kreatív jellegének erősítése érdekében a recepció megvilágítását stílusossá kellett tenni.

  Világítótextil-panel

  A megfelelő világítás

   

  A televíziózásban az első benyomás rendkívül fontos. Az IMA építészmérnökei ezt szem előtt tartva úgy döntöttek, hogy izgalmas megvilágítási megoldásokkal gondolják újra a recepció kialakítását. – Az épület működésének tekintetében rendkívül nehéz feladat lett volna a meglévő rendszer újramodellezése – idézte fel Ian McArdle, az IMA vezetője. – Ezért úgy döntöttünk, hogy jelenleg elérhető új, izgalmas megoldásokkal tesszük látványosabbá.
   

  Ekkoriban érkezett el a világítótextil-panelek bemutatkozásának ideje. Ezek a nagy felületek élénk színeket képesek úgy megjeleníteni, hogy azok változása és mozgása egyedi és inspiráló hangulatot kelt. Emellett némileg elnyelik a hangot és csökkentik a visszhangot, hívogatóbbá téve a teret. Öt ilyen panel került egy egyedi méretre készült alumíniumkeretbe a recepciós pult mögé.

  A recepció új faldekorációs kialakítása azonnali hatást ér el mindenkinél, aki belép az épületbe. A panelek olyan szögben vannak rögzítve, hogy folyamatosan változni látszanak, ahogy közeledik hozzájuk az ember, így az első benyomás garantálhatóan lebilincselő.

  – A világítótextil-panelek rendkívül izgalmassá teszik a recepció megjelenését – véli Ian McArdle. Az eltelt időben megszülettek a recepciós terület bővítésének tervei, és a Luminous Textile világítótextil-panelek továbbra is kulcsszerepet játszanak majd az élénk és izgalmas környezet kialakításában.

  Luminous Textile

  Színes, fényesen világító falak

  A termék megtekintése

  Kapcsolódó esetek