A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  A napi 24 órás

  lenyűgöző viták

  Az Audi irodái,

  Neckarsulm, Németország

   

  Megmutatjuk, hogyan lett még kellemesebb az Audi tárgyalóterme a LED-es világítás segítségével.

  Az Audi tárgyalóterme a Philips világítástechnikájával megvilágítva.

  Mindenki, aki elhalad az
  átépített

  helyiség mellett, megcsodálja a világítást, és sokan megjegyzik: bárcsak nálunk is lenne valami hasonló!”

   

  – Bernhard Schneider, az Audi tervezési osztályvezetője

  Egy nő figyeli az Audi privát irodájának Philips-világítását.
  Az Audi tárgyalótermét a Philips világítástechnikájával világítják meg.

  A feladat

   

  A világ egyik vezető gépkocsitervezőjeként az Audi számára elsődleges fontosságú a munkakörnyezet optimalizálása. A vállalat a modern irodákat csúcstechnikával szerette volna berendezni, és olyan világítási megoldásra volt szüksége, amely megfelel a magas kialakítási követelményeknek.

  Férfi égboltmintás kanapén az Audi egyik Philips világítástechnikával megvilágított folyosóján.

  A megfelelő világítás

   

  Az Audi több mint 100 éve alakítja a gépkocsigyártás történelmét. Számos mérföldkőnek számító újítása a jelenlegi telephelyen, Neckarsulmban nyerte el végleges formáját. 2008-ban a vállalat az irodák felújítása mellett döntött, és az energiatakarékosságra, illetve a szennyezés minimalizálására irányuló erőfeszítései jegyében a legújabb korszerű irodai világítási megoldásokat szerette volna felszereltetni. Egy iparág főszereplőjének igényeit csak igazán különleges megoldásokkal lehet kielégíteni.


  A LED-es technika volt a megfelelő választás. A tárgyalóasztal fölötti világításához az elegánsan görbülő, egyenes vonalú DayWave rendszerre esett a választás. A LuxSpace és Fugato mennyezeti lámpákat kiváló minőségű, káprázásmentes fényük és elegáns megjelenésük miatt választották, amelyek miatt tökéletesen illenek az Audi márkanévhez. A helyiséget hűvös árnyalatokkal megvilágító új szerelvények kellemes, munkára optimalizált környezetet teremtettek.

   

  A felújított tárgyalóterem nemcsak az Audi gondolkodóinak segít a következő nagy ötlet elképzelésében, hanem az elhaladók figyelmét is felkelti. A tárgyaló továbbfejlesztett világítási rendszere a környezetvédelmi törekvéseket is támogatja, hiszem a LED-es megoldás használatával akár 70%-os energiamegtakarítás is elérhető.

  • Fugato Compact általános világítás
   Fugato Compact általános világítás
   Az általános megvilágítási célokra tervezett, rögzített mennyezeti lámpákból álló Fugato termékcsalád tagjai a következők: Fugato Compact (175 mm-es kivágás), Fugato Performance (2...

  Kapcsolódó esetek