A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Dobja sutba

  az energiapazarlást

   

  Sleepy
  Genk, Belgium

  A Sleepy forgalmának újbóli fellendítése és a költségek csökkentése MASTERColour CDM Elite lámpákkal.
  Sleepy Genk Philips MASTERColour CDM Elite

  Az üzletet 
  ez a világítás

  sokkal vonzóbbá tette, emellett pedig pénzt takarítok meg, és teszek a környezetért is."

   

  – Bart Meekers, a genki Sleepy tulajdonosa

  Sleepy Genk Philips MASTERColour CDM Elite

  A feladat


  A Sleepy a hálószobabútorok szakértője. Szlogenjükre, miszerint „az élet az ágyban a legszebb”, tökéletes bizonyíték az áruházlánc modern ágy-, matrac- és ágyneműválasztéka, valamint az egyéni igényekre szabott ruhásszekrény-kínálat. A genki üzlet tulajdonosa, Bart Meekers szerette volna fellendíteni a forgalmat és csökkenteni az üzemeltetési költségeket.
  A Sleepy a hálószobabútorok szakértője.

  A megfelelő világítás

   

  Vezető hálószoba-szakértőként a Sleepy érti a fény fontosságát. A genki üzlet tulajdonosa, Bart Meekers szerette volna csúcstechnikás világítási megoldásokkal csökkenteni üzlete üzemeltetési költségeit. A Philips világítástechnika ígéretesnek tűnt. Alkalmazása nemcsak hogy tovább erősítené azt a képet, hogy a Sleepy egy a fenntarthatóságért kiálló vállalat, de az energiatakarékos, minimális hőkibocsátású lámpákkal spórolni lehetne a légkondicionálási költségeken is.

   

  Az áramköltségek csökkentésén kívül azonban más kihívás is akadt. Meekers szerette volna üzletében a megfelelő atmoszférát kialakítani olyan meleg, egységes fénnyel, amellyel a Sleepy a kívánt hangulatot sugallhatja. A kirakat különösen fontos volt: – Ez az első benyomás – mondja erről Meekers. – Mivel az üzlet egy forgalmas főútvonalon fekszik, fontos, hogy gyorsan fel tudjam kelteni az érdeklődést – a kirakatoknak fényes nappal is látszaniuk kell, még messziről is.

   

  A teljes bemutatóterem (900 m²) általános világításához 35 W-os MASTERColour CDM-T Elite izzókat szereltek fel, amelyek fényminősége első osztályú, élettartama pedig rendkívül hosszú. Olyan meleg, barátságos hangulatot árasztanak, amely arra bátorítja a vásárlókat, hogy elidőzzenek a kiállítóteremben. A külön figyelemfelkeltés érdekében a kirakatüvegeket 70 W-os MASTERColour CDM-T Elite lámpákkal látták el, az energiatakarékos MASTER LED pedig kellemes ragyogást biztosít éjjelente.

   

  A ragyogó fehér fényű, illetve az ágyneműk élénk árnyalatait kiemelő kiváló színmegjelenítésű MASTERColour CDM-T Elite lámpák új életre keltették az üzletet. A lámpák több fényt bocsátanak ki kisebb energiafogyasztás mellett, és lenyűgöző 12 000 órás élettartamuknak köszönhetően rendkívül hosszú ideig szükségtelen a karbantartás is.

  • MASTERColour CDM-T Elite
   MASTERColour CDM-T Elite
   Egy végén fejelt, nagyon hatékony és hosszú élettartamú kerámia kisülőcsöves fémhalogén fényforrás, amely ragyogó, kiváló színvisszaadású fehér fényt bocsát ki.

  A lehetőségek

  kiaknázása

  A csapat

  Megrendelő

  Sleepy, Genk

  Helyszín

  Genk, Belgium

  A Philips ügyfélmenedzser

  Wim Roels

  Világítástervező

  Charlotte Roels, Philips

  Kapcsolódó esetek