A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Jobb világítás,

  kellemesebb vásárlás

  Edeka, Glückstadt,
  Németország


  Elmondjuk, hogyan tette kellemesebbé az áruházvilágítás a vásárlás élményét az EDEKA áruházban.

   

  A glückstadti Edeka húsrészlegének megvilágítása tökéletesített Philips Lighting-megoldásokkal történik, így a hústermékek frissebbnek és vonzóbbnak tűnnek.

  Minden igényünk
  teljes

     

  mértékben megvalósult. Áruházunk most fantasztikusan hívogató, a látvány pedig minőségi. Akárhova is néz az ember, az árukon látszik a frissesség és a kiváló minőség.”

   

  – Jan Frauen, az EDEKA Frauen ügyvezető igazgatója

   

  A glückstadti Edeka zöldséges részlegének megvilágítása a Philips friss élelmiszerekhez kifejlesztett megoldásaival történik.
  A glückstadti Edeka fagyasztóinak megvilágítása a Philips megoldásaival – vonzó és energiatakarékos.

  A feladat

   

  Az EDEKA csoport Németország vezető élelmiszerüzlet-kiskereskedése. A mintegy 11 700 áruházzal és az évi 44,8 milliárdos forgalommal ez az ország első számú bevásárlóközpont-lánca. Amikor a glückstadti üzlet világítási rendszere felújításra szorult, a Philipsre esett a választás.

  A megfelelő megvilágítás 


  Az EDEKA csoport számára nem csupán az élelmiszerek fontosak. A vállalat komolyan veszi környezetvédelmi felelősségét is, ezért energiatakarékos világítási rendszert szeretett volna. Emellett azonban alapvető fontosságú volt egy vonzó, elegáns környezet kialakítása, hogy a vásárlók számára biztosítva legyen a kiemelkedő vásárlási élmény.


  A teljes áruházat modern LED-es világítótestekkel szerelték fel, amelyek kiváló látási viszonyokat és otthonos hangulatot teremtenek. Az alacsony álmennyezet miatt a Maxos LED rendszer egyik nem soros változatára esett a döntés. A kiváló színtelítettségnek és a nagy fényerőnek köszönhetően a vásárlók könnyen elolvashatják a címkéket és a csomagolásra nyomtatott szöveget. A hentespulthoz a vállalat a meleg fényspektrumú LuxSpace Accent Rose LED-es megoldást választotta, amellyel a hústermékeket felmelegedés és elszínezés nélkül lehet megvilágítani.


  Az áruházat a rendezettséget, biztonságot és jó közérzetet biztosító áruházvilágítás új életre keltette. A modern LED-es lámpák energiatakarékos volta miatt pedig az áruház kevesebb áramot fogyaszt és kevesebb szén-dioxidot bocsát ki, mint a hagyományos világítási rendszerekkel.


  Az áruház korszerű LED-es világítása akár 50 000 órát is kitart, így az EDEKA Group a javításokon és a cseréken is pénzt takarít meg.

  Mosolyt hoz
    a polcok közötti folyosókra

  A csapat

  EDEKA Frauen, Glückstadt, Németország

  Megrendelő

  Jan Frauen, Peter Frauen, Dierk Frauen

  Igazgatók

  Irina Schmolinsky, Philips Lighting

  Világítástechnikai tanácsadás

  Kapcsolódó esetek