A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok

  Éjjel-nappali
  megbízhatóság

  BP benzinkút, Krakkó, Lengyelország

   

  Megmutatjuk, hogyan takarít meg energiát a BP Krakow a benzinkutak kivilágításával.

  Hűtőszekrények a BP benzinkút üzletében a lengyelországi Krakkóban.

  Az átfogó
  LED-es

  megoldások a benzinkutaknál nemcsak az energiaköltségek csökkentését segítik elő a napi 24 órán keresztül nyitva tartó helyen, hanem a jellegzetes megvilágítással bátorítják is a betérőket, hogy jól megvilágított helyen vásároljanak, és az eladó termékekre irányítják a figyelmüket. A professzionális világítástechnikai megoldások biztonságos és kényelmes körülményeket teremtenek a járművezetők számára, egyúttal kiemelik és erősítik a benzinkút márkáját.”

   

  – Witold Antosiewicz, kiskereskedelmi és vendéglátó-ipari ügyfélmenedzser, Philips Lighting

  A feladat

   

  Lengyelországban az emberek számára a BP benzinkutak mindig vonzó látványnak számítottak. A BP nem egyszerűen tankolási lehetőség – ez egyúttal a pihenés és a kikapcsolódás helye is, kávézóval és mindennapi cikkek vásárlási lehetőségével. Képes a fény kellemes környezetet teremteni a látogatók számára – méghozzá energiatakarékosan?

  A megfelelő világítás

   

  A BP számos célt tartott szem előtt a benzinkút új világításának kialakításánál. Nemcsak a világos, pezsdítő környezetet létrehozása volt fontos az energiaköltségek egyidejű csökkentésével, hanem a lámpáknak kiemelkedően tartósaknak is kellett lenniük. A napi 24 órán keresztül nyitva tartó benzinkutaknál lényeges a lehető legkisebb karbantartásigény.

   

  A LED-es technikát alkalmazó termékek tökéletes választást jelentettek. PetrolLED lámpatestek felszerelésével kezdtünk a termékek jól látható, vonzó megjelenésének kialakításához és az üzlet hangulatának élénkítéséhez. A lámpák optikai beállítása biztosította a kirakatban lévő áruk tökéletes láthatóságát. Emellett a LED-es lámpák hőmentes működése azt jelenti a BP számára, hogy a világítás miatt nem kell külön költeni a légkondicionálásra és a hűtésre.

   

  A benzinkút más helyein StyliD Mini és LuxSpace Mini LED-es lámpákat használtunk az árukínálat kiemeléséhez. A tiszta LED-fény kiváló színmegjelenítést biztosít, amelyben az áruk még vonzóbbnak látszanak. Az új világítás friss megjelenést kölcsönöz a benzinkútnak, és vonzóvá teszi a járművezetők számára, nagyszerű légkört teremtve a pihenéshez és a tankoláshoz.

   

  A projektben alkalmazott LuxSpace és PetrolLED lámpák esetében a felszerelést követően nincs szükség karbantartásra. Az akár 50 000 órás élettartammal kiküszöbölik a rendszeres lámpacsere szükségességét.

  A csapat

  BP Europa SE

  Megrendelő

  Webhelye

  Az utazások élénkítése
  fénnyel