További márkák

  Gyereklámpák a Philipstől

  Miért a Philipset válassza a gyerekszoba megvilágításához?


  Ki ne szeretne csodálatos környezetet teremteni picinyei számára? Egy olyan szobát, ahol alhatnak, a szüleikhez bújhatnak és játszhatnak életük első éveiben, mielőtt a szoba átalakulna egy kalandokkal teli hellyé, ahol tanulhatnak, kísérletezhetnek és együtt lehetnek a barátaikkal. Gyereklámpáinkkal izgalmas környezetet teremthet, amely szárnyra kelti a gyerekek képzeletét. Azután pedig otthonos, nyugodt légkört alakíthat ki, amely megfelelő környezet teremt a zavartalan éjszakai pihenéshez. Mert minden gyermek megérdemel egy álomszobát.

  Philips Szenilla nyomában

  zseblámpa

   

  Ezzel a Philips Disney Szenilla nyomában zseblámpával a kisfiúk és kislányok Szenilla álomkék világává varázsolhatják a szobájukat. Így tökéletesen újraélhetik Szenilla kalandos utazását Némóval és a megszokott csapattal, melynek eredményeként Szenilla hazatalál a családjához.

  LED-logó
  Pipa ikon
  Gyermekek számára készült
  Pipa ikon
  Kiváló minőségű LED világítás
  Pipa ikon
  Strapabíró és ütésálló
  Philips zseblámpa 7176735P0

  Gyerekszoba-világítás – a varázslatos pillanatokért

   

  Ahhoz, hogy biztosíthassa kicsinyei boldogságát és biztonságát, megfelelő világítással kell ellátnia a gyerekszobát. A legfontosabb az alapvilágítás, amelynek elegendő fényt kell biztosítania, ugyanakkor védenie kell a kicsik szemét. A gyerekbarát kialakítású éjszakai fények és kivetítők barátságos környezetet teremtenek, és különleges bájt kölcsönöznek a szobának. A leendő szuperhősök megtalálják lámpáinkon kedvenc mesehőseiket, míg a kis hercegnők álmodozhatnak saját meseországbeli kastélyukról. A következő világítási elemek alkalmazásával élményteli napokat biztosíthat gyermekei számára:

   

  • fali és mennyezeti lámpák az alapvilágításhoz;
  • éjszakai fények és kivetítők a nyugodt éjszakai alvás biztosításához;
  • asztali lámpák a zavartalan tanuláshoz és a kreatív tevékenységekhez.

  A legjobb megoldás a gyerekszobába – Az előnyök gyors áttekintése

  5 éves jótállás
  A lámpához tartozó 2 év garancia mellett a Philips  5 éves jótállást kínál a LED-rendszerre, vagyis a LED-modulra és a lámpában levő vezérlőre.
  A fény színhőmérséklete
  A fény különböző színhőmérsékletű lehet, amit Kelvin-fokban (K) mérnek. Az alacsonyabb kelvinértékű lámpák meleg, barátságosabb fényt adnak, míg a magasabb kelvinértékűek fénye hideg, élénkítőbb hatású. Ez a Philips-lámpa meleg fehér fényével barátságos légkört teremt.
  Philips energiatakarékos lámpa
  Ez a Philips energiatakarékos lámpa kevesebb áramot fogyaszt a hagyományos fényforrásokhoz képest, így Ön pénzt takaríthat meg az áramszámlán, és egyben a környezetért is tesz.
  LED 15 év átlagos használat
  Megbízható fényforrás. Ez a Philips LED-lámpa 15 000 órás élettartamú beépített LED-ekkel rendelkezik (ez 15 évnek felel meg átlagos, napi 3 órás használat és legalább 13 000 kapcsolási ciklus mellett). Olyan megnyugtató érzés, hogy nem kell aggódnia a karbantartás és az izzócsere miatt, miközben tökéletes fényviszonyokat teremt otthonában.

  A Philips gyereklámpáinak színpompás világa

   

  Leginkább fali és mennyezeti lámpákat szokás alkalmazni az ilyen jellegű világításhoz. Ügyeljen arra, hogy a világítás szabályozható és káprázásmentes legyen, hogy védje a gyerekek érzékeny szemét.

   

  A meleg fényű éjszakai fények és asztali lámpák barátságos és megnyugtató légkört teremtenek a gyerekszobában, és növelik a kicsik biztonságérzetét. A kivetítők felidézik a meséket a falra és a mennyezetre vetített képek által, ugyanakkor meg is nyugtatják a gyerekeket elalvás előtt. A kicsik kedvenc mesehőseivel díszített, ágy melletti vagy mennyezetre szerelt LED-lámpák nemcsak vidámságot visznek a gyerekszobába, de a tájékozódást és a nyugodt éjszakai alvást is segítik.

   

  Akár házi feladatot írnak, rajzolnak vagy játszanak, a gyerekek sok időt töltenek az asztalnál. Egy megfelelő asztali lámpával tökéletesen megvilágíthatja a kicsik munkafelületét, elegendő fényt biztosítva a tanulási vagy alkotókörnyezet létrehozásához.

  Gyerekszoba-világítás – tippek

  Videoképkocka

  Gyerekszoba-világítás a Philipstől: Teremtse meg saját álomvilágát!

  Pipa ikon
  Az erős fény megzavarhatja a gyermekek alvási ritmusát, ezért a gyerekszobában lágy és meleg fényeket javasolt használni. Erre a célra a WarmGlow termékcsaládot ajánljuk: a szabályozható izzók barátságos fényt árasztanak, és minél kisebbre veszi a fényerőt, annál melegebb lesz a fényük.
  Pipa ikon
  A lámpakapcsolóknak a gyerekágy közelében kell lenniük, hogy a gyerekek felkapcsolhassák a hálószoba-világítást, ha az éjszaka közepén vécére kell menniük.
  Pipa ikon
  A színes fények a gyerekszobák vidám kiegészítői. A Philips Hue használata esetén a kicsik több mint 16 millió szín közül választhatnak, és tökéletes hangulatvilágítást teremthetnek minden kalandhoz.
  Pipa ikon
  Csak gyerekbiztos anyagokat válasszon, amelyek nem mérgező festékeket tartalmaznak, és nincsenek eltávolítható alkatrészeik.
  Pipa ikon
  A barátokkal való játéktól a házi feladat írásán át az esti meseolvasásig sokféle tevékenység történik a gyerekszobában a nap folyamán. Próbálja ki a SceneSwitch termékeket, melyekkel bármelyikhez könnyedén beállíthatja a megfelelő fényárnyalatot.

  Philips Szenilla nyomában

  zseblámpa

  Philips zseblámpa 7176735P0