További márkák

  Tornado

  Spirál energiatakarékos lámpa

  15 W (70 W), E27, Hideg nappali fény, Nem szabályozható 8727900925845 Hasonló termékek
  • Kiemelkedő ragyogás és élénk színek

   8727900925845
   További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

   Tornado

   Spirál energiatakarékos lámpa

   8727900925845 Hasonló termékek

   A Philips Tornado energiatakarékos izzóinak kiemelkedő ragyogó fényében a színek még élettel telibbnek tűnnek. Kompakt kialakításának köszönhetően ez az alacsony fogyasztású spirális fényforrás szinte mindenhol elfér, és akár 10 éven keresztül gondoskodik az energia- és költségmegtakarításról. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Kiemelkedő ragyogás és élénk színek

  Az aktivitást és energiát sugalló környezetért

  • Kitűnő fényerő és hatékonyság

   Kitűnő fényerő és hatékonyság

   A nagyobb fényerő általában nagyobb energiafelhasználást is jelent. A Philips energiatakarékos lámpáival azonban úgy élvezheti a ragyogó világosságot és az energiával feltöltő fényt, hogy közben energiát és pénzt takarít meg. Tökéletesen alkalmazható munkaterület megvilágítására (otthoni) irodákban, vagy bármely egyéb területen, ahol igen erős fényerőre van szükség.

  • Akár 80%-os energiamegtakarítás

   Akár 80%-os energiamegtakarítás

   A lámpa akár 80%-kal kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos fényforrások, így csökkentheti a villanyszámlára kiadott pénzt, és kiveheti részét a környezet védelméből.

  • Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

   Hosszú élettartam – akár 10 évig kitart

   A Philips energiatakarékos lámpái hosszú élettartamra készülnek. Az akár 10 éves élettartamnak köszönhetően elkerülheti a gyakori izzócserével járó kényelmetlenségeket és költségeket, miközben évről-évre energiát takarít meg.

  Összes specifikációt mutat
  • Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha egy lámpa eltörik, 30 percig szellőztesse a szobát, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. Zárt műanyag zsákban adja le újrahasznosításra. Ne használjon porszívót.
  • * A kompakt fénycsöves lámpák speciális hulladékként kezelendők, azaz le kell adni őket újrahasznosításra. Az európai fényforrásgyártók újrahasznosító infrastruktúrát építettek ki, amely képes a higany, valamint egyéb fémek, üveg stb. újrahasznosítására.