Javaslatok

  Szabályozható LED

  Particon négyes spotlámpa

  szabályozható fény, Hangulat teremtésére tökéletes, Lágy LED, szemkímélő, Kiváló minőségű anyagok 531544816 Hasonló termékek
  • Fokozatmentes fényerő-szabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

   53154/48/16

   Szabályozható LED

   Particon négyes spotlámpa

   53154/48/16 Hasonló termékek

   Válassza ki a tevékenységéhez illő hangulatot! A Philips LED-spotlámpa fényereje finoman szabályozható, így a mindennapi feladatokhoz szükséges nagy fényerejű, funkcionális fénytől a lágy, pihentető világításig terjedő skálán mindig rátalálhat a tökéletes fényszintre. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Fokozatmentes fényerő-szabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

  A legtöbb LED-es fényerő-szabályozóval használható

  • Szemnyugtató hatású

   Szemnyugtató hatású

   Egyértelmű tény, hogy az éles fény bántja a szemet. A túl fényes világítás szemkápráztató. Ha viszont túl lágy, akkor csak hunyorog az ember. Most olyan lágy LED-megvilágítás érhető el, amely kíméli a szemet, és tökéletes hangulatot teremt az Ön otthonában.

  • Fokozatosan szabályozható a 100 %-os ragyogó fénytől a 10 %-os lágy fényig

   Változtassa meg a helyiség hangulatát a tevékenységének megfelelően. A Philips szabályozható LED-es spotlámpáival könnyen módosíthatja a fényerőt a fényerő-szabályozó elforgatásával. Fokozatosan szabályozható a funkcionális tevékenységekhez való 100 %-os ragyogó fénytől egészen a nyugodt szabadidőhöz illő 10 %-os lágy fényig.

  • Magas fényáram – 2000 lumen

   Tegye ragyogóvá otthonát kiváló minőségű lámpákkal

  • Integrált LED-világítás

   A spotlámpa kiváló minőségű integrált LED-es fényforrással rendelkezik, mely optimális fényáramot biztosít.

  • 5 év garancia a nyugalomra

   Minden spotlámpánkat tartósra tervezzük. 5 éves garanciát vállalunk a teljes termékre, így Ön hosszú időn keresztül, nap mint nap számíthat a minőségi világításra.

  • A lámpa élettartama akár 30 év is lehet

   A LED-lámpa hosszabb élettartamú, megszünteti a fényforrás gyakori cseréjét. Ezáltal jelentősen csökken a hulladék mennyisége, és hosszú távon is pénzmegtakarítást eredményez.

  • Legyen a LED-világítása kiváló fényminőségű, de egyben energiatakarékos is

   A LED-lámpákkal akár 80%-os energiamegtakarítás érhető el az azonos fényáramú hagyományos fényforrásokhoz képest. Ha Philips lámpát vagy izzót vásárol, azonnal pénzt takarít meg. A LED-lámpára lecserélt fényforrások hatása már a következő energiaszámlán meg fog látszani.

  • Bekapcsoláskor azonnal világítani kezd

   A Philips LED-spotlámpákra nem kell várni. A bekapcsolás után azonnal biztosítják a teljes fényerősséget. Igazi, a hagyományos izzóéhoz hasonló meleg fehér fénye azonnal barátságos hangulatot teremt.

  • A meleg fehér fény kellemes légkört teremt

   A fények különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhetnek, amelyet a Kelvin (K) mértékegység jelöl. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák melegebb, otthonosabb érzetet keltő fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak.

  • Tökéletes fényhatás kiemelő világításhoz

   Modern világítás, családias, széles sugárzási szögű (40°-os) fényárammal – ez a LED-spotlámpa alkalmas kiemelő világításhoz és általános célú világításhoz is. Ideális konyhai használatra, nappali és étkező megvilágítására.

  • Az állítható spotfej maximális rugalmasságot biztosít

   Állítható feje oda irányítja a fényt, ahol Önnek a legnagyobb szüksége van rá.

  • Tartós, kiváló minőségű alapanyagok

   A spotlámpa tartós, kiváló minőségű anyagokból készült, kidolgozása is rendkívüli. A lámpatest rendkívül masszív és tartós; magasabb szintre emeli és hosszú éveken keresztül biztosítja otthonának ragyogását.

  Összes specifikációt mutat
  • Szemnyugtató hatású. Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol tájékozódhat a villogást, a stroboszkóphatást, valamint a többi kritériumot és termékadatot illetően.