További márkák

SceneSwitch LED

Byrl kettős spotlámpa

Három fénybeállítás, A világításkapcsolóval működik, Hangulat teremtésére tökéletes, Lágy LED, szemkímélő 5067230P0 Hasonló termékek
 • Egy lámpa. Az Ön kapcsolója. Három fényerő-beállítás.

  50672/30/P0
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  SceneSwitch LED

  Byrl kettős spotlámpa

  50672/30/P0 Hasonló termékek

  Válassza ki a tevékenységéhez illő hangulatot! A Philips SceneSwitch LED-es spotlámpa beállítása a meglévő fali kapcsolóval egyszerűen módosítható. Nincs szükség fényerő-szabályozóra vagy más eszközökre. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egy lámpa. Az Ön kapcsolója. Három fényerő-beállítás.

A meglévő fali kapcsolóval használható

 • Szemnyugtató hatású

  Szemnyugtató hatású

  Egyértelmű tény, hogy az éles fény bántja a szemet. A túl fényes világítás szemkápráztató. Ha viszont túl lágy, akkor csak hunyorog az ember. Most olyan lágy LED-megvilágítás érhető el, amely kíméli a szemet, és tökéletes hangulatot teremt az Ön otthonában.

 • ClickFix könnyű szerelés

  ClickFix könnyű szerelés

  A spotlámpát könnyen felszerelheti egyedül is. A ClickFix rendszernek köszönhetően nincs szükség segítségre. Egyszerűen szerelje fel a konzolt a mennyezetre, csatlakoztassa a vezetékeket, majd pattintsa a helyére és rögzítse a lámpát egy menetben.

 • Változtassa meg a hangulatot egy gombnyomással a meglévő fénykapcsolón

  A szoba megvilágítását mindig a megfelelőre állíthatja be. A Philips SceneSwitch LED-es spotlámpánál egyszerűen válthat az erős fény, a természetes fény és a kellemesen meleg félhomály között. Nincs szükség fényerő-szabályozóra vagy más eszközökre. Elég hozzá a meglévő kapcsoló.

 • Állítsa vissza spotlámpáját az alapértelmezett gyári beállításokra

  Ha több SceneSwitch lámpát használ, és azok nincsenek szinkronban, használja a kapcsolót (kapcsolja be, majd pedig 1 másodpercen belül ismét ki) a lámpák alapértelmezett gyári beállításának visszaállításához.

 • Legutóbbi fénybeállítás automatikus behívása

  A SceneSwitch spotlámpa beépített memóriacsippel rendelkezik, amely eltárolja az utolsó fénybeállítást, ha a kapcsoló legalább 6 másodpercig ki van kapcsolva. Ha nem váltogatja gyakran a tevékenységeket, az ismételt bekapcsoláskor a kedvenc fénybeállítása fog világítani.

 • Magas fényáram – 860 lumen

  Tegye ragyogóvá otthonát kiváló minőségű lámpákkal

 • Integrált LED-világítás

  A spotlámpa kiváló minőségű integrált LED-es fényforrással rendelkezik, mely optimális fényáramot biztosít.

 • 5 év garancia a nyugalomra

  Minden spotlámpánkat tartósra tervezzük. 5 éves garanciát vállalunk a teljes termékre, így Ön hosszú időn keresztül, nap mint nap számíthat a minőségi világításra.

 • Bekapcsoláskor azonnal világítani kezd

  A Philips LED-spotlámpákra nem kell várni. A bekapcsolás után azonnal biztosítják a teljes fényerősséget. Igazi, a hagyományos izzóéhoz hasonló meleg fehér fénye azonnal barátságos hangulatot teremt.

 • Legyen a LED-világítása kiváló fényminőségű, de egyben energiatakarékos is

  A LED-lámpákkal akár 80%-os energiamegtakarítás érhető el az azonos fényáramú hagyományos fényforrásokhoz képest. Ha Philips lámpát vagy izzót vásárol, azonnal pénzt takarít meg. A LED-lámpára lecserélt fényforrások hatása már a következő energiaszámlán meg fog látszani.

 • Tökéletes fényhatás kiemelő világításhoz

  Modern világítás, családias, széles sugárzási szögű (40°-os) fényárammal – ez a LED-spotlámpa alkalmas kiemelő világításhoz és általános célú világításhoz is. Ideális konyhai használatra, nappali és étkező megvilágítására.

 • Az állítható spotfej maximális rugalmasságot biztosít

  Állítható feje oda irányítja a fényt, ahol Önnek a legnagyobb szüksége van rá.

 • A lámpa élettartama akár 25 év is lehet

  A LED-lámpa hosszabb élettartamú, megszünteti a fényforrás gyakori cseréjét. Ezáltal jelentősen csökken a hulladék mennyisége, és hosszú távon is pénzmegtakarítást eredményez.

Összes specifikációt mutat