Javaslatok

  SceneSwitch LED

  Byrl egyes szpotlámpa

  Három fénybeállítás, A fali villanykapcsolóval működik, Hangulat teremtésére tökéletes, Lágy LED, szemkímélő 5067130P0 Hasonló termékek
  • Egy lámpa. Az Ön kapcsolója. Három fényerő-beállítás.

   50671/30/P0

   SceneSwitch LED

   Byrl egyes szpotlámpa

   50671/30/P0 Hasonló termékek

   Válassza ki a tevékenységéhez illő hangulatot! A Philips SceneSwitch LED-es spotlámpa beállítása a meglévő fali kapcsolóval egyszerűen módosítható. Nincs szükség fényerő-szabályozóra vagy más eszközökre. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Egy lámpa. Az Ön kapcsolója. Három fényerő-beállítás.

  A meglévő fali kapcsolóval használható

  • Szemnyugtató hatású

   Szemnyugtató hatású

   Egyértelmű tény, hogy az éles fény bántja a szemet. A túl fényes világítás szemkápráztató. Ha viszont túl lágy, akkor csak hunyorog az ember. Most olyan lágy LED-megvilágítás érhető el, amely kíméli a szemet, és tökéletes hangulatot teremt az Ön otthonában.

  • ClickFix könnyű szerelés

   ClickFix könnyű szerelés

   A spotlámpát könnyen felszerelheti egyedül is. A ClickFix rendszernek köszönhetően nincs szükség segítségre. Egyszerűen szerelje fel a konzolt a mennyezetre, csatlakoztassa a vezetékeket, majd pattintsa a helyére és rögzítse a lámpát egy menetben.

  • Változtassa meg a hangulatot egy gombnyomással a meglévő fénykapcsolón

   A szoba megvilágítását mindig a megfelelőre állíthatja be. A Philips SceneSwitch LED-es spotlámpánál egyszerűen válthat az erős fény, a természetes fény és a kellemesen meleg félhomály között. Nincs szükség fényerő-szabályozóra vagy más eszközökre. Elég hozzá a meglévő kapcsoló.

  • Állítsa vissza spotlámpáját az alapértelmezett gyári beállításokra

   Ha több SceneSwitch lámpát használ, és azok nincsenek szinkronban, használja a kapcsolót (kapcsolja be, majd pedig 1 másodpercen belül ismét ki) a lámpák alapértelmezett gyári beállításának visszaállításához.

  • Legutóbbi fénybeállítás automatikus behívása

   A SceneSwitch spotlámpa beépített memóriacsippel rendelkezik, amely eltárolja az utolsó fénybeállítást, ha a kapcsoló legalább 6 másodpercig ki van kapcsolva. Ha nem váltogatja gyakran a tevékenységeket, az ismételt bekapcsoláskor a kedvenc fénybeállítása fog világítani.

  • Magas fényáram – 430 lumen

   Tegye ragyogóvá otthonát kiváló minőségű lámpákkal

  • Integrált LED-világítás

   A spotlámpa kiváló minőségű integrált LED-es fényforrással rendelkezik, mely optimális fényáramot biztosít.

  • 5 év garancia a nyugalomra

   Minden spotlámpánkat tartósra tervezzük. 5 éves garanciát vállalunk a teljes termékre, így Ön hosszú időn keresztül, nap mint nap számíthat a minőségi világításra.

  • Bekapcsoláskor azonnal világítani kezd

   A Philips LED-spotlámpákra nem kell várni. A bekapcsolás után azonnal biztosítják a teljes fényerősséget. Igazi, a hagyományos izzóéhoz hasonló meleg fehér fénye azonnal barátságos hangulatot teremt.

  • Legyen a LED-világítása kiváló fényminőségű, de egyben energiatakarékos is

   A LED-lámpákkal akár 80%-os energiamegtakarítás érhető el az azonos fényáramú hagyományos fényforrásokhoz képest. Ha Philips lámpát vagy izzót vásárol, azonnal pénzt takarít meg. A LED-lámpára lecserélt fényforrások hatása már a következő energiaszámlán meg fog látszani.

  • Tökéletes fényhatás kiemelő világításhoz

   Modern világítás, családias, széles sugárzási szögű (40°-os) fényárammal – ez a LED-spotlámpa alkalmas kiemelő világításhoz és általános célú világításhoz is. Ideális konyhai használatra, nappali és étkező megvilágítására.

  • Az állítható spotfej maximális rugalmasságot biztosít

   Állítható feje oda irányítja a fényt, ahol Önnek a legnagyobb szüksége van rá.

  • A lámpa élettartama akár 25 év is lehet

   A LED-lámpa hosszabb élettartamú, megszünteti a fényforrás gyakori cseréjét. Ezáltal jelentősen csökken a hulladék mennyisége, és hosszú távon is pénzmegtakarítást eredményez.

  Összes specifikációt mutat
  • Szemnyugtató hatású. Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol tájékozódhat a villogást, a stroboszkóphatást, valamint a többi kritériumot és termékadatot illetően.