További márkák

myLiving Szpotlámpa

RIVANO, fehér, LED 5061131P0 Hasonló termékek
 • LED-világítás, mely kellemes a szemnek

  50611/31/P0

  Szpotlámpa

  50611/31/P0 Hasonló termékek

  A Philips LED Rivano spotvilágítás nem csupán az otthonába finoman beilleszkedő világítótest. Szemnyugtató hatású, beépített LED-es lámpával világítja meg a teret. A megvilágítás élményt jelent, és kíméli a szemet. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED-világítás, mely kellemes a szemnek

 • Szemnyugtató hatású*

  Szemnyugtató hatású*

  Egyértelmű tény, hogy az éles fény bántja a szemet. A túl fényes világítás szemkápráztató. Ha viszont túl lágy, akkor csak hunyorog az ember. Most olyan lágy LED-megvilágítás érhető el, amely kíméli a szemet, és tökéletes hangulatot teremt az Ön otthonában.

 • Integrált LED-világítás

  A spotlámpa kiváló minőségű beépített LED-es fényforrással rendelkezik, mely optimális fénykibocsátást biztosít.

 • Magas fénykibocsátás – 430 lumen

  Tegye ragyogóvá otthonát kiváló minőségű lámpákkal

 • 5 év garancia a nyugalomra

  A lámpára érvényes általános 2 év garancián felül a Philips 5 év garanciát nyújt a LED-rendszerre, ami alatt a lámpában található LED-modul és a meghajtó értendő.

 • Tartós, kiváló minőségű alapanyagok

  A spotlámpa tartós, kiváló minőségű anyagokból készült, kidolgozása is rendkívüli. A lámpatest rendkívül masszív és tartós; magasabb szintre emeli és hosszú éveken keresztül biztosítja otthonának ragyogását.

 • A meleg fehér fény kellemes légkört teremt

  A fények különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhetnek, amelyet a Kelvin (K) mértékegység jelöl. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák melegebb, otthonosabb érzetet keltő fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak.

 • Legyen a LED-világítása kiváló fényminőségű, de egyben energiatakarékos is

  A LED-lámpákkal akár 80%-os energiamegtakarítás érhető el az azonos fénykibocsátású hagyományos fényforrásokhoz képest. Ha Philips lámpát vagy izzót vásárol, azonnal pénzt takarít meg. A LED-lámpára lecserélt fényforrások hatása már a következő energiaszámlán meg fog látszani.

 • A lámpa élettartama akár 20 év is lehet

  A LED-lámpa hosszabb élettartamú, megszünteti a fényforrás gyakori cseréjét. Ezáltal jelentősen csökken a hulladék mennyisége, és hosszú távon is pénzmegtakarítást eredményez.

 • Bekapcsoláskor azonnal világítani kezd

  A Philips LED-spotlámpákra nem kell várni. A bekapcsolás után azonnal biztosítják a teljes fényerősséget. Igazi, a hagyományos izzóéhoz hasonló meleg fehér fénye azonnal barátságos hangulatot teremt.

 • Tökéletes fénysugár kiemelő világításhoz

  Modern világítás, családias, széles szögű (40°-os) fénykibocsátással – ez a LED-spotlámpa alkalmas kiemelő világításhoz és általános célú világításhoz is. Ideális konyhai használatra, nappali és étkező megvilágítására.

 • Az állítható spotfej maximális rugalmasságot biztosít

  Állítható feje oda irányítja a fényt, ahol Önnek a legnagyobb szüksége van rá.

Összes specifikációt mutat
 • Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol informálódhat a villogást, az impulzusos megvilágítást és a többi, szemet kímélő paramétert és részletet illetően.