További márkák

myLiving Süllyesztett spotlámpa

Soyuz, fehér, LED 597163116 Hasonló termékek
 • A fény és a dizájn tökéletes kombinációja

  59716/31/16
  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/597163116/597163116_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Süllyesztett spotlámpa

  59716/31/16 Hasonló termékek

  A Philips Smartspot a legújabb világítástechnikát minimalista kivitellel ötvözi. Ez a LED-es süllyesztett spotlámpa ragyogó, tiszta fehér fényt biztosít, és tökéletesen illik bármilyen szobabelsőhöz. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A fény és a dizájn tökéletes kombinációja

 • Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

  Fényerő-szabályozóval állítható fényerő

  Állítsa be a Philips LED lámpa fényerejét a fényerő-szabályozóval (nem tartozék). Ez teszi ezt a fényforrást ideálissá a megfelelő környezet teremtésére, legyen szó egy édes kettesben eltöltendő vacsoráról vagy baráti összejövetelről az Ön nappalijában. A Philips több, a Philips LED-es fényforrásaival kompatibilis fali fényerő-szabályozót tesztelt. A kompatibilis fényerő-szabályozók listája a Letöltések és terméktámogatás résznél található.

 • Páratlan tartósságot biztosító, minőségi anyagok

  Páratlan tartósságot biztosító, minőségi anyagok

  A Philips SmartSpot világítótestek csúcsminőségű anyagokból többek között sajtolt alumíniumból készülnek.

 • Rendkívül hosszú élettartam

  Rendkívül hosszú élettartam

  Egy fényforrás, amelyben megbízhat. A Philips LED fényforrásai rendkívül hosszú, legalább 20 000 órás élettartamot biztosítanak (ami 3 órás napi átlagos használat esetében 20 évet és legalább 13 000 be- és kikapcsolást jelent). Az otthonában tökéletes hangulatot biztosító Philips LED lámpákkal nem kell aggódnia sem a karbantartás, sem a csere miatt.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • A Philips 5 év garanciát nyújt a LED modulra és meghajtóra.

  A Philips 5 év garanciát nyújt a LED modulra és meghajtóra.

  A lámpára érvényes általános 2 év garancián felül a Philips 5 év garanciát nyújt a LED-rendszerre, ami alatt a lámpában található LED-modul és a meghajtó értendő.

 • Tiszta fehér fény

  A fényforrás a legújabb világítási technológiát és fehér fényt nyújtó, új, csúcsminőségű LED-eket alkalmazva 4000 Kelvin színhőmérsékletű fényt biztosít.

 • Magas fényerő

  A nagy fényerejű, kiváló minőségű fényforrás szórt fehér fényt biztosít.

 • Karcsú és diszkrét kialakítás

  A modern, süllyesztett stílus keskeny és diszkrét, ráadásul tökéletesen illeszkedik a mennyezethez:sem kiugró sarkok, sem ügyetlen formák nem zavarhatják meg a szoba elrendezését.

 • Spotlámpás megoldások a lakásbelső megvilágításához

  Ha kitűnő minőséget és intelligens világítási megoldást keres, amely kidolgozott megjelenésével még szebbé teszi otthonát, próbálja ki a Philips SmartSpot spotlámpákat. Többféle funkciójú, minimalista, süllyesztett kialakításban kaphatók, így bármilyen belső térhez kiválóan illeszkednek.

Összes specifikációt mutat

Eco passport - Our environmental product specifications overview

Philips cares about the environment and society at large, and strongly supports eco-design of products.